Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πύργος: Το τρένο… το ‘σκασε – Ιστορία για γέλια και για κλάματα!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Ένα τρένο, ένας συρμός Rail Bus για την ακρίβεια, έφυγε μόνος του, από τον κεντρικό σταθμό του ΟΣΕ στον Πύργο, χωρίς μηχανοδηγό, χωρίς να μπουν μπροστά οι μηχανές! Πώς έγινε αυτό;

Πολύ απλά, τσούλησε μέσα από τον κεντρικό σταθμό του ΟΣΕ στον Πύργο. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 22.00 το βράδυ της Δευτέρας (25-03-2013), οπότε και έκπληκτοι οι περίοικοι είδαν ένα τρένο με σβηστά φώτα να κινείται αργά στη γραμμή προς Πάτρα.

Από θαύμα πέρασε χωρίς συνέπειες δύο ισόπεδες διαβάσεις και μάλιστα φυλασσόμενες στην οδό Πατρών και στην οδό Κοκκίνου. Πλησίαζε στην οδό Ερυθρού Σταυρού κοντά στο κατάστημα Βέρροιος και το ΚΤΕΛ, όταν άρχισε να μειώνει ταχτύτητα. Ο συρμός προφανώς λόγω κάποιας μικρής καμπής που παρουσιάζει εκεί η γραμμή, φρέναρε και ευτυχώς δεν πέρασε και αυτή τη διάβαση για να συνεχίσει προς Πάτρα.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, κάποιοι περίοικοι όταν κατάλαβαν πως το τρένο εκινείτο μόνο του προσπάθησαν να βάλουν κάποιο εμπόδιο στη γραμμή να το φρενάρουν και κάλεσαν την Τροχαία… Με τη σειρά τους και οι αστυνομικοί αναζήτησαν κάποιον άνθρωπο στον ΟΣΕ, χωρίς αποτέλεσμα όταν κάποια στιγμή είδαν έναν υπάλληλο να τρέχει πίσω από το τρένο. Είχε ειδοποιηθεί προφανώς και τελικά ανέλαβε να γυρίσει το τρένο στο σπίτι του, δηλαδή στο σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε