Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πύργος: Τρόμος με λεωφορείο στην εθνική οδό – Παρέσυρε δέντρα και στύλους φωτισμού [pics]

ΦΩΤΟ από patrisnews.com
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Ανάμεσα στους επιβάτες του λεωφορείου και ο επιχειρηματίας Σάκης Κωτσάκης. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και δεν κατάφερε να επαναφέρει το λεωφορείο…

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 09.30 χθες το πρωί. Ο οδηγός του λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα – Καλαμάτα (της επιστροφής στην Αλβανική πρωτεύουσα), έχασε τον έλεγχο και το λεωφορείο αφού βγήκε από την πορεία του, ακολούθησε μια «τρελή» πορεία, αλλάζοντας 3-4 φορές ρεύμα κυκλοφορίας, ξηλώνοντας προστατευτικές μπάρες, στύλους φωτισμού και δέντρα. Σταμάτησε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, πάνω στο διαχωριστικό τμήμα της Ε.Ο με τον βοηθητικό δρόμο, λίγο πριν τη γέφυρα του ΟΑΕΔ.

Στο λεωφορείο επέβαιναν δυο οδηγοί και πέντε επιβάτες, μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο παιδί, που βγήκαν από το «στραπατσαρισμένο» όχημα έντρομοι αλλά ευτυχώς χωρίς γρατσουνιά. Τύχη βουνό όμως είχε και ο Σάκης Κωτσάκης, γνωστός επαγγελματίας του Πύργου, που ενώ κινούνταν στο ρεύμα από Πύργο προς Πάτρα είδε την πορεία του λεωφορείου και προσπαθούσε να αποφύγει την σύγκρουση, κάτι που κατάφερε την τελευταία στιγμή.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή άντρες του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, οχήματα της Π.Υ, ενώ δεν χρειάστηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ αφού όλοι οι επιβαίνοντες και οι οδηγοί, δεν είχαν χτυπήσει.

Πηγή: patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε