Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πύργος:Έβαλαν φωτιά στο σπίτι, επειδή τους ”είδε” η κάμερα ασφαλείας-Φωτό!

Πύργος:Έβαλαν φωτιά στο σπίτι, επειδή τους ”είδε” η κάμερα ασφαλείας-Φωτό!

”Οι κλέφτες προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους” λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού…

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ σε διώροφο σπίτι της οδού Αλφειού στον Πύργο της Ηλείας. Οι φλόγες κατέστρεψαν ολοσχερώς το πέτρινο κτίριο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για εμπρησμό.

Με βάση τις μαρτυρίες του γιου του ιδιοκτήτη που έφτασε άμεσα στο χώρο, οι δράστες είχαν μπει στο κοτέτσι και είχαν κλέψει μια κότα, όταν όπως φαίνεται αντιλήφθηκαν πως υπάρχει κάμερα ασφαλείας.

Ο γιος του ιδιοκτήτη είχε προχωρήσει σε αυτή την κίνηση καθώς όπως είπε στο ilialive.gr, τα τελευταία χρόνια τον είχαν κατακλέψει. “Δεν μου άφηναν τίποτα, έχουν κλέψει δεκάδες κουνέλια, κότες, σίδερα. Προφανώς αντιλήφθηκαν οι κλέφτες την κάμερα ασφαλείας, την “κατέβασαν” από το δέντρο που την είχα βάλει και μετά πιστεύοντας πως το καταγραφικό της εικόνας βρίσκεται μέσα στο σπίτι, έβαλαν φωτιά” εξήγησε.
To σημείο που ήταν τοποθετημένη η κάμερα ασφαλείας

Στο σημείο μετέβη ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με κλιμακοφόρο όχημα και ενισχύσεις από την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, γιατί εκτός των άλλων το σπίτι βρίσκεται δίπλα σε καλαμιώνες και από τις καύτρες που πετάγονταν παντού υπήρχε κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς.
Οι πυροσβέστες πρόλαβαν τη φωτιά πριν επεκταθεί, αλλά το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς

Το σπίτι βρίσκεται δίπλα στην οδό Αλφειού επί του χωματόδρομου που οδηγεί από την έξοδο της πόλης του Πύργου προς τη Σαλμώνη, δίπλα στον Αγ. Κωνσταντίνο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε