Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Πύργος:Τσιγγάνοι εναντίον Αλβανών εντός και εκτός νοσοκομείου -Φωτό και βίντεο!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Στα όρια τους έχουν φτάσει εργαζόμενοι και επισκέπτες στο νοσοκομείο Πύργου, αλλά και οι περίοικοι από την παραβατική συμπεριφορά των τσιγγάνων…

Tο απόγευμα της Τρίτης (06-12-2011) με πέτρες, σιδερολοστούς και άλλα αντικείμενα, μια πολυμελής ομάδα τσιγγάνων, έσπασε ότι βρήκε στο πέρασμά της. Τα εξωτερικά εμπορικά κιόσκια, το φυλάκιο των σεκιούριτι και ένα αυτοκίνητο συγγενούς ασθενούς. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου που έκανε στο επόμενο από το χτύπημα ημίωρο αρκετές προσαγωγές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων του νοσοκομείου στο ilialive.gr, όλα ξεκίνησαν από μια διαμάχη μεταξύ τσιγγάνων και Αλβανών μέσα στο χώρο της παιδιατρικής κλινικής. Ευτυχώς για το προσωπικό – και πολύ περισσότερο για τους ασθενείς – το επεισόδιο δεν πήρε διαστάσεις μέσα στο νοσοκομείο. Όμως μόλις βγήκαν έξω έδειξαν τη μανία τους σε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Σύμφωνα με μαρτυρία κάποιοι από την ομάδα βγήκαν έξω από το χώρο τους νοσοκομείου, πήραν πέτρες και μπήκαν πάλι μέσα στο προαύλιο και άρχισαν τους βανδαλισμούς.

Πρώτα έσπασαν το κιόσκι με είδη δώρων στην είσοδο του νοσοκομείου και στη συνέχεια τα τζάμια στο φυλάκιο των υπαλλήλων φύλαξης του Γ.Ν. Πύργου, που έτρεχαν για να σωθούν από τη μανία της πολυμελούς ομάδας των τσιγγάνων.
To κατεστραμένο φυλάκιο του νοσοκομείου, λίγη ώρα μετά την επίθεση των τσγγάνων
Το εσωτερικό του φυλακίου μετά τη συμπλοκή τσιγγάνων και Αλβανών

Συνέχισαν το καταστροφικό τους έργο, σπάζοντας και όλα τα τζάμια ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου. Ο ιδιοκτήτης του μόλις βγήκε έξω σε έξαλλη κατάσταση απειλούσε «Θεούς και δαίμονες» μιας και το προηγούμενο βράδυ όπως είπε, είχαν σπάσει τα τζάμια αυτοκινήτου συγγενικού του προσώπου.

Άμεση παρέμβαση των αρμοδίων αρχών ζήτησε μόλις ενημερώθηκε και έφτασε στο νοσοκομείο η διοικήτρια Ελένη Φιλιπποπούλου, που σάστισε με αυτά τα πρωτόγνωρα που αντίκρισε. Δείτε το βίντεο του ilialive.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε