Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρατσιστική επίθεση από Χρυσαυγίτη δόκιμο αστυφύλακα μέσα στο Δημοκρίτειο!

Ρατσιστική επίθεση από Χρυσαυγίτη δόκιμο αστυφύλακα μέσα στο Δημοκρίτειο!

Ο δόκιμος αστυφύλακας, σύμφωνα με καταγγελία, στις 15 Νοεμβρίου υποδυόμενος τον φοιτητή βρεθηκε στην γενική συνέλευση φοιτητών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με την καταγγελία:

Την περασμένη Πέμπτη ο 22χρονος δόκιμος αστυφύλακας πήγε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στην συνέλευση του Τμήματος Ιστορίας, Γλώσσας και Φιλολογίας Βαλκανικών Χωρών. Ζήτησε τον λόγο και ανέβηκε στο βήμα και από εκεί εξαπέλυσε την ρατσιστική του επίθεση.

Είπε: “Είμαι αστυνομικός και όποιος δεν είναι χριστιανός δεν είναι Έλληνας να σηκωθεί να φύγει από την Ελλάδα”

Τότε αντέδρασε ένας μουσουλμάνος φοιτητής, ρωτώντας τον τι δουλειά είχε μέσα στην γενική συνέλευση, όντας αστυνομικός και όχι φοιτητής.

Και ο αστυφύλακας του απάντησε: “Εγω δεν ειμαι μόνο αστυνομικός. Είμαι και χρυσαυγίτης και τον ερχόμενο Ιανουάριο θα δείτε τι θα πάθετε εσείς.”

Με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος Δόκιμου Αστυφύλακα.

O 22χρονος, φοιτεί στην Αστυνομική Ακαδημία Διδυμοτείχου και για δεύτερη φορά τελεί σε μακρά αναρρωτική άδεια. Η ΕΛ.ΑΣ δεν διευκρινίζει τον λόγο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγρίνιο:Μπαρμπαρούσης κατά Δένδια – Τον είπε ”Batman” και ζήτησε στήριξη στη δίκη του!

 

N.Y.T.: Οι νέοι φασίστες της Ευρώπης – Η Χρ.Αυγή ιδρύθηκε με εντολή Παπαδόπουλου

 

Δένδιας: Χρ.Αυγή και ΕΛΑΣ είναι απολύτως απέναντι – Χρ.Αυγή: Την παρανομία υποθάλπτει ο ανύπαρκτος Δένδιας

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε