Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ρεσιτάλ… παρανομίας στην Πέλλα! Είχε από κλεμμένο αυτοκίνητο μέχρι… γεράκι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Από κλεμμένο αυτοκίνητο, αφορολόγητα τσιγάρα, όπλο μέχρι και γεράκι, το οποίο είχε αιχμαλωτίσει παράνομα σε μεταλλικό κλουβί, κατηγορείται ότι κατείχε 50χρονος στην Πέλλα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, στην αυλή του σπιτιού του 50χρονου, βρέθηκε αρχικά το αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από 28χρονη. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντοπίστηκαν 500 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου, ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα, 23 κυνηγετικά φυσίγγια, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τρία δενδρύλλια κάνναβης που φέρεται ότι καλλιεργούσε στην αυλή του, όπως επίσης και ένα γεράκι που κρατούσε μέσα σε κλουβί.

Το πτηνό παραδόθηκε σε αρμόδιο υπάλληλο του δήμου Πέλλας προκειμένου να δοθεί σε κέντρο προστασίας άγριων ζώων, ενώ τα αφορολόγητα τσιγάρα θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σκύδρας, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Ο 50χρονος απουσίαζε από το σπίτι κατά την ώρα του ελέγχου και αναζητείται για να συλληφθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε