Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Ακολούθησε τη γυναίκα του στον θάναντο – Δάκρυα για τον Γιάννη Σαμψών και το τροχαίο δυστύχημα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μετά από νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ ο 70χρονος Γιάννης Σαμψών, πατέρας  δημοτικού συμβούλου Ρεθύμνου, υπέκυψε στα τραύματα του…

ακολουθώντας την αγαπημένη του σύζυγο, μετά το τροχαίο δυστύχημα, που είχαν μαζί τον περασμένο Απρίλιο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά ο 70χρονος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα σοβαρότατα τραύματα που υπέστη, μετά την πτώση του αυτοκινήτου τους σε γκρεμό ανήμερα το Πάσχα. Η σύζυγος του, η 64χρονη Μαρία Σαμψών είχε αφήσει την τελευταία της πνοή στην στην άσφαλτο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια τους και όλους τους Ρεθεμνιώτες, καθώς ήταν νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο είχε σημειωθεί όταν το αυτοκίνητο του ζευγαριού έπεσε σε γκρεμό, βάθους 50 μέτρων ανήμερα το Πάσχα στον επαρχιακό δρόμο Ρεθύμνου-Σπηλίου. Εξαιτίας της πτώσης η άτυχη 64χρονη είχε τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο 70χρονος νοσηλευόταν από την πρώτη στιγμή στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, ώσπου τελικά υπέκυψε τα τραύματα του.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε