Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Αυτός είναι ο Αλβανός που άνοιξε ”πυρ” σε αστυνομικούς!

ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του συνεργού του, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση – Δείτε φωτογραφίες του τραυματισμένου δράστη…

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 24χρονος Αλβανός ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη, μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών που σημειώθηκαν χθες το πρωί σε χασισοφυτεία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας στην περιοχή Ρούστικα του Ρεθύμνου.

Στο εσωτερικό χώρο της καλλιέργειας εντοπίσθηκε ο 24χρονος μαζί με ένα ακόμα δράστη, να εκτελούν εργασίες. Κατά την επιχείρηση για τη σύλληψη τους, ο 24χρονος πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετική καραμπίνα κατά των αστυνομικών από πολύ κοντινή απόσταση, οι οποίοι ανταποδίδοντας τα πυρά, τον τραυμάτισαν στον μηρό, ενώ ο δεύτερος δράστης, τράπηκε σε φυγή.
ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Στο χώρο της καλλιέργειας εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 600 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από ένα έως δύο μέτρα, καθώς επίσης και 317 αποξηραμένα δενδρύλλια, σε ειδικό χώρο αποξήρανσης, εντός της φυτείας. Επίσης, κατασχέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, την οποία χρησιμοποίησε ο 24χρονος, πυροβολώντας εναντίον των αστυνομικών.
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Σε βάρος του 24χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών και παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: Αυτοκτόνησε στο υπόγειο οικοδομής της κόρης του!

Κρήτη:”Πάγωσε” όταν είδε την ανάρτηση του φίλου του, στο facebook!

Αγρίνιο:Ντοκουμέντο κρατικής αναλγησίας – Πιέζουν να επιστρέψει ο γιατρός… κοπανατζής!

Κρήτη: Κρουαζιερόπλοιο… έκπληξη στο λιμάνι του Ηρακλείου!

Ηράκλειο: Ο εφιάλτης του κλέφτη, ξεκίνησε αμέσως μετά την κλοπή…

Αχαϊα: Πανικός σε καφετερια – Έριχνε χαστούκια σε 5χρονα παιδάκια!

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε