Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ρέθυμνο: Διαδήλωση πριν την παρέλαση και ματαίωση της επίσκεψης Χατζηδάκη

Ρέθυμνο: Διαδήλωση πριν την παρέλαση και ματαίωση της επίσκεψης Χατζηδάκη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.10.2012 | 10:00
Πρώτη δημοσίευση: 27.10.2012 | 09:52

Έντονη είναι η ανησυχία για το τι θα γίνει κατα την αυριανή παρέλαση στο Ρέθυμνο, με δεδομένη την απόφαση της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου να πραγματοποιηθεί η διαδήλωση, πριν την παρέλαση και όχι μετά, όπως αποφάσισαν φορείς σε άλλες πόλεις της Κρήτης.

Όπως γράφει το flashnews.gr χαρακτηριστικό είναι το ότι, ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό πως την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις του Ρεθύμνου θα εκπροσωπούσε ο υπουργός Ανάπτυξης κ.Κωστής Χατζηδάκης, νεότερη ενημέρωση κάνει λόγο για ματαίωση της επίσκεψης του κ.Χατζηδάκη και την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γ.Γ. Καταναλωτή κ.Γιώργος Στεργίου.

Στην απόφασή της για την κινητοποίηση,μεταξύ άλλων, η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου σημειώνει:

«Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΡ, σχετικά με την παρέμβασή μας στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου αποφάσισε τα εξής:
- Πραγματοποίηση πορείας διαμαρτυρίας για τη γενικότερη οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας, ενάντια στα νέα μέτρα και την πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης και της τρόικας.
- Η πορεία θα ξεκινήσει πριν από την παρέλαση, ακολουθώντας την αντίστροφη διαδρομή. Η προσυγκέντρωση θα είναι στο Κολωνάκι (τράπεζα Κύπρου) στις 11:00 π.μ.

- Θεωρούμε ότι αυτή η κίνησή μας συμβαδίζει απόλυτα με το ουσιαστικό νόημα της επετείου και ότι στη σημερινή συγκυρία είναι επιβεβλημένο να φωνάξουμε το σύγχρονο «ΟΧΙ».

Καλούμε όλα τα σωματεία, τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στην κινητοποίησή μας".

Κάλεσμα στην κινητοποίηση κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου, που αναφέρει: "Όλοι στις παρελάσεις του λαού!"

Να σημειωθεί πως η παρέλαση έχει προγραμματισθεί για τις 12 το μεσημέρι, ενώ θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο ότι η αστυνομία δεν θα επιτρέψει την πραγματοποίηση διαδήλωσης στον ίδιο χώρο, πριν την πραγματοποίηση της παρέλασης.


Διαβάστε επίσης: Η αλήθεια για τις στρατιωτικές δυνάμεις που μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη και τα "φαουλ" του ΥΕΘΑ   Διαδώστε αυτό το άρθρο