Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Δωροκάρτες από τους έμπορους στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κανένας συμπολίτης των επιχειρηματιών του εμπορικού κόσμου να μη μείνει χωρίς τα βασικά αγαθά και σε κανένα σπιτικό του Ρεθύμνου να μη λείψουν τα απαραίτητα. Αυτός είναι ο στόχος του Εμπορικού Συλλόγου στο Ρέθυμνο, ο οποίος με πρωτοβουλία του αναλαμβάνει να συλλέξει δωροκάρτες από κάθε είδους κατάστημα και εμπορική επιχείρηση, ώστε αυτές να παραδοθούν στη Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, η οποία στη συνέχεια θα τις διανείμει σε όσους έχουν ανάγκη.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης από τους εμπόρους του νομού, διάρκειας δέκα ημερών, ώστε να συλλεχθούν από τα καταστήματα δωροκάρτες των 15 και 20 ευρώ. Όπως επισημαίνουν τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου, με την προσπάθεια αυτή φιλοδοξούν “…να βοηθήσουμε και εμείς, σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, τους συνανθρώπους μας και να μην αφήσουμε χωρίς βασικά αγαθά κανένα σπιτικό στο Ρέθυμνο αν είναι δυνατό”.

Η διοίκηση στοχεύει στα αισθήματα αλληλεγγύης των συναδέλφων τους εμπόρων και καλεί να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, τα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, κρεοπωλεία, παντοπωλεία, φούρνους, ζαχαροπλαστεία), καθώς επίσης και τα καταστήματα ρούχων (ιδιαίτερα παιδικών ρούχων, παιδικών παπουτσιών, παιδικών ειδών), τα καταστήματα δώρων, βιβλίων κ.α.

Η παραπάνω πρωτοβουλία εντάσσεται στις υποστηρικτικές ενέργειες του προγράμματος “εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο”, που για 12η χρονιά διοργανώνουν οι έμποροι, με τη συνεργασία και την ενίσχυση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, υπό την Αιγίδα του δήμου Ρεθύμνης.

Διαβάστε ακόμα:

Παγώνουν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας – Συγγενείς ασθενών φέρνουν καλοριφέρ… από το σπίτι!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε