Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Είχαν βρει τον τρόπο να θησαυρίζουν στα δύσκολα χρόνια της κρίσης – Τι ανακοίνωσε η αστυνομία…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι τρεις άνεργοι νεαροί είχαν βρει τον τρόπο να αυξάνουν τις τραπεζικές τους καταθέσεις κάθε μήνα. Οι έρευνες της αστυνομίας αποκάλυψαν όλα όσα συνέβαιναν…

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και δενδρύλλια κάνναβης ήταν η λεία των διωκτικών αρχών στο Ρέθυμνο. Αστυνομικοί ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση εντόπισαν σε περιοχή του δήμου Αγίου Βασιλείου 205 δενδρύλλια κάνναβης, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο βρέθηκαν 12 κιλά χασίς στο στάδιο της αποξήρανσης. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων ηλικίας 41, 42 και 23 ετών. Τα δενδρύλλια εντοπίστηκαν σε αγροτική τοποθεσία ιδιοκτησίας του 41χρονου και του 42χρονου, σε ειδικά διαμορφωμένο και περιφραγμένο χώρο και είχαν ύψος έως 3,50 μέτρα. Η φυτεία ήταν σε πλήρη ανάπτυξη στο στάδιο της συγκομιδής. Ακόμα στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα πιστόλι, δύο γεμιστήρες, 153 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων (μεταξύ αυτών και φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου τύπου Καλάσνικοφ).

Τον έπιασαν με κοκαϊνη

Σύμφωνα με το LamiaReport προχθες αργά το βράδυ ο 37χρονος πέρασε τα διόδια της Τραγάνας, όπου η Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, έκανε ελέγχους. Όταν οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο ο 37χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε, ενώ λίγο πιο πέρα “ξεφορτώθηκε” μια νάιλον συσκευασία, την οποία πέταξε έξω από το αυτοκίνητο στο πρανές του δρόμου.

Τελικά οι αστυνομικοί τον κυνήγησαν και τον σταμάτησαν στον κόμβο της Τραγάνας, όπου και τον συνέλαβαν. Στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε στο αυτοκίνητο μικροποσότητα χασίς, ενώ όπως αποδείχθηκε η συσκευασία που πέταξε περιείχε κοκαΐνη, μεικτού βάρους 51,5 γραμμαρίων. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και ο 37χρονος από τη Λαμίας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε