Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας για τα μάτια μιας γυναίκας…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δύο άντρες πλακώθηκαν στο ξύλο στο διαμέρισμα 20χρονης – Αργότερα ο ένας από τους δύο βρέθηκε νεκρός στην είσοδο της πολυκατοικίας…

Σοβαρά εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, του 25χρονου χθες στο Ρέθυμνο. Το περιστατικό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και είχε ως κατάληξη ένα νέο άνθρωπο νεκρό και άλλον ένα τραυματία διερευνούν εξονυχιστικά οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

Η ιστορία με την τραγική κατάληξη, ξεκίνησε από τον καβγά μεταξύ δύο νεαρών ανδρών, ενός 29χρονου και του 25χρονου που λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Καλλιθέας στην οδό Καποδιστρίου, στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η φιλονικία των δύο ατόμων, σημειώθηκε όταν ο 25χρονος πήγε στο διαμέρισμα μιας νεαρής 20χρονης, πρώην φίλης του,  Ρουμάνας όπου βρίσκονταν και ο 29χρονος.

Η λογομαχία των δυο ανδρών κατέληξε στον τραυματισμό του 29χρονου στο χέρι από τον 25χρονο. Μετά το συμβάν ο 25χρονος τράπηκε σε φυγή, για να βρεθεί λίγο αργότερα νεκρός, στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Από την αστυνομία ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξει φως στην τραγική ιστορία.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε