Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Ένοχος για τον βιασμό και τον θάνατο της Στέλλας Ακουμιανάκη – Απόφαση βόμβα του δικαστηρίου!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Ο 21χρονος πλέον κατηγορούμενος καταδικάστηκε για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου της Στέλλας, που συγκλόνισε τη χώρα…

Ένοχο έκρινε το τριμελές δικαστήριο ανηλίκων στο Ρέθυμνο, τον 21χρονο (σήμερα) κατηγορούμενο για την υπόθεση θανάτου της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, που έχασε τη ζωή της ανήμερα του Πάσχα του 2011 από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Όπως ήταν και η πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας ο 21χρονος κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία που είναι σε βαθμό κακουργήματος και την έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό πλημμελήματος.

Του επιβλήθηκαν τα εξής αναμορφωτικά μέτρα: Παροχή κοινωφελούς εργασίας σε ίδρυμα του Ρεθύμνου (γηροκομείο) 400 ωρών ετησίως μέχρι την συμπλήρωση του 25ου έτους της ηλικίας του και μία συνεδρία μηνιαίως σε κέντρο ψυχικής υγιεινής του Ρεθύμνου για δύο χρόνια. Τα αναμορφωτικά μέτρα θα τεθούν σε ισχύ μόλις εκδοθεί επίσημα η απόφαση.

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Υπενθυμίζεται, ότι στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων, όπου διεξάγονταν η δίκη των υπόλοιπων τριών κατηγορουμένων, – ο φίλος του 21χρονου που θεωρούνταν και αυτός βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης καθώς και δύο γιατροί του Νοσοκομείου Ρεθύμνου – κρίθηκαν ένοχοι για την υπόθεση του θανάτου της 16χρονης Στέλλας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε