Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Ικανοποίηση για την κίνηση στην αγορά – Ο καιρός γεμίζει τα καταστήματα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αυξημένη είναι η αγοραστική κίνηση στο Ρέθυμνο ενόψει του Πάσχα, με τους επισκέπτες, τους τουρίστες αλλά και κατοίκους του νομού να προβαίνουν στις τελικές τους αγορές…

τόσο σχετικά με το πασχαλινό τραπέζι όσο και για τα εθιμοτυπικά δώρα προς συγγενείς, οικείους και κατά κύριο λόγο προς τα βαφτιστήρια. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, οι καταναλωτές στηρίζουν την τοπική αγορά, ενώ όπως δείχνουν τα στοιχεία οι τιμές παραμένουν σχετικά στο ίδια με πέρυσι επίπεδα. «Μικρό καλάθι» κρατούν οι επιχειρηματίες του κλάδου της ένδυσης και υπόδησης, οι οποίοι αναμένουν αύξηση των πωλήσεων τους κατά την περίοδο των εκπτώσεων.

Ο καιρός βοηθάει στο να γεμίσουν οι δρόμοι των εμπορικών καταστημάτων και της αγοράς, ενώ όπως όλα δείχνουν σύμφωνα και με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, αύριο Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, παρά τις νεφώσεις ο καιρός θα κυμανθεί σε πολύ καλά επίπεδα (15 έως και 25 βαθμούς κελσίου), βοηθώντας έτσι το πασχαλινό τραπέζι, το ψήσιμο και τις εκδρομές.

Το Ρέθυμνο με τις μοναδικές περιπατητικές διαδρομές, την ορεινή πλευρά του και την αμμώδη παραλία της Γεωργιούπολης, την Αργυρούπολη με τα πλούσια νερά και τη νότια πλευρά του νομού με τα εκπληκτικής ομορφιάς χωριά, επιλέχθηκε κι φέτος για τις εορτές του Πάσχα από πολλούς Έλληνες επισκέπτες, αλλά και ξένους τουρίστες οι οποίοι φέρνουν, όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρκετοί επιχειρηματίες της πόλης, το μήνυμα για μία καλή τουριστική περίοδο.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε