Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός του αυτοκινήτου – Οι κάτοικοι της πόλης ετοιμάζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάσταση του οδικού δικτύου…

Η σφοδρή σύγκρουση έγινε την Τρίτη (30-11-2010), στο 53ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρεθύμνου Αγίας Γαλήνης, (διασταύρωση Αγ. Γαλήνης). Το ατύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο, για άγνωστους λόγους, έχασε τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό.

Ο 67χρονος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Ρεθύμνου όπου και νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος αλλά εκτός κινδύνου.

Ο Βόρειος Οδικός Άξονας της Κρήτης με τη μακρά λίστα θυμάτων, είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Κρήτες. Για το λόγο αυτό, την έντονη διαμαρτυρία τους για την κατάσταση που επικρατεί στο ΒΟΑΚ και για τα θύματα της ασφάλτου θα δείξουν την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, πολίτες που θα συγκεντρωθούν στη στροφή του Πετρέ στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για ένα από τα σημεία, καρμανιόλα όπως έχει χαρακτηρισθεί, του εθνικού οδικού δικτύου της Κρήτης, στο οποίο πολλοί οδηγοί, έλληνες και ξένοι, έχουν εμπλακεί είτε σε δυστύχημα είτε σε κάποιο ατύχημα.

Η συμβολική κατάληψη θα πραγματοποιηθεί από τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής και για τρεις ώρες, σύμφωνα και με όσα αναφέρονται σε σχετική σελίδα που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε