Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Ψάχνουν το παιδί τους 19 χρόνια μετά την εξαφάνισή του!

ΦΩΤΟ από rethymnoguide.gr
ΦΩΤΟ από rethymnoguide.gr

Ο Νικόλαος Μανούσακας, στα 29 του χρόνια,  μπήκε σε ένα πλοίο για την Αθήνα και έκτοτε δεν τον ξαναείδε κανείς – Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του άλυτου θρίλερ…

Σύμφωνα με τους οικείους του ο Νίκος Μανούσακας έφυγε στης 13/01/1992 με το αυτοκίνητό του από το Ρέθυμνο με κατεύθυνση το λιμάνι του Ηρακλείου όπου άφησε το αυτοκίνητό του και επιβιβάστηκε σε πλοίο της ΑΝΕΚ προς Αθήνα. Ωστόσο – σύμφωνα με το rethymnoguide.gr – δεν εντοπίστηκε στοιχείο που να μαρτυρά πως έχει αποβιβαστεί στην Αθήνα και έκτοτε δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του ενώ το εισιτήριο που είχε βγάλει ήταν μιας κατεύθυνσης.

Οι συγγενείς του ανήσυχοι τον αναζήτησαν και δήλωσαν στην αστυνομία την εξαφάνισή του. Δύο μέρες αργότερα, μετά από έρευνες,βρέθηκε το αυτοκίνητό του παρκαρισμένο πρόχειρα στο λιμάνι του Ηρακλείου με τα κλειδιά επάνω στη μηχανή. Οι έρευνες στο σπίτι του στο Ρέθυμνο δεν έφεραν κανένα στοιχείο στο φώς καθώς δεν βρέθηκε τίποτα που να μαρτυρά πως κάτι συνέβαινε.

Το φιλικό του περιβάλλον μιλά για έναν άνθρωπο που δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς και οι ίδιοι δεν είχαν αντιληφθεί τίποτα περίεργο στην συμπεριφορά του 29χρονου. Το τελευταίο διάστημα ο 29χρονος τότε Νίκος φαίνεται πως είχε οικονομικές δυσκολίες χωρίς ωστόσο να έχει χρέη προς τρίτους. Όλοι μιλούν για έναν αξιοπρεπή άνθρωπο που δεν είχε διαφορές και δεν έδινε δικαιώματα. Η τελευταία επαφή που είχε με την οικογένειά του ήταν στης 07/01/92 σε οικογενειακή γιορτή.

 

Ο Νίκος Μανούσακας δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την ημέρα της εξαφάνισής του ενώ από τις έρευνες δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να οδηγεί στον εντοπισμό του.
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει στα παρακάτω: 

τηλ. 6988604888. e-mai: GiorgosManousakas@gmail.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε