Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Το άλυτο θρίλερ της 23χρονης φοιτήτριας – Πέπλο μυστηρίου και για τη δολοφονία της Μήλου!

Ρέθυμνο: Το άλυτο θρίλερ της 23χρονης φοιτήτριας – Πέπλο μυστηρίου και για τη δολοφονία της Μήλου!

Οι αστυνομικές υποθέσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο – Διαβάστε πού βρίσκονται οι έρευνες και γιατί η αστυνομία πιστεύει ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στο 2011…

H πολύκροτη υπόθεση της Μήλου με τον 27χρονο Γιώργο Απέργη, παραμένει στα εργαστήρια του εγκληματολογικού της αστυνομίας. Το πτώμα του νεαρού άνδρα, πολλοί περιμένουν να δείξει τον δολοφόνο του. Ο ιατροδικαστής κ.Καρακούκης, μετά από έναν λεπτό ακτινολογικό έλεγχο, εντόπισε δύο κατάγματα. Πιο σοβαρό, εκείνο που βρήκε πάνω από το αριστερό  αυτί του άτυχου επιχειρηματία.

Η αστυνομία περιμένει τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης και εκφράζεται η αισιοδοξία, ότι μέσα στο 2011, θα προκύψουν νέα στοιχεία που θα οδηγήσουν στους δράστες της δολοφονίας, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε 7 μήνες μετά τη δολοφονία του, τη βραδιά που διασκέδαζε σε πανηγύρι του χωριού του, στην Πλάκα. Το πτώμα βρέθηκε από ένα βοσκό την ώρα που προσπαθούσε να μαζέψει το κοπάδι του, στην Αγία Στυλιανή της Μήλου, κοντά στη Μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού. Ο βοσκός ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο. Ωστόσο, ήταν αδύνατον να αναγνωριστεί ακόμα και αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα. Από το πτώμα είχαν αφαιρεθεί τα ρούχα και τα παπούτσια. (διαβάστε αναλυτικά για την υπόθεση)

Αναπάντητο και το θρίλερ της Μεγαλονήσου…
Πρόκειται για ένα θρίλερ που συγκλόνισε και συγκλονίζει. Ένα θρίλερ με μια αγνοούμενη φοιτήτρια, αδιάκοπες έρευνες και απαγωγές. Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης η 23χρονη φοιτήτρια Αγγελική Σταυρουλάκη. Η κοπέλα έφυγε από το σπίτι της στο χωριό Αση Γωνία Ρεθύμνου και απο τις 18 Φεβρουαρίου αγνοείται η τύχη της. (διαβάστε για την εξαφάνιση)

Έξι μήνες μετά, οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου ενημερώνονται ότι άγνωστοι έχουν απαγάγει έναν 50χρονο καθηγητή πανεπιστημίου στο Manchester, από την περιοχή Κουτσουρά στο Λασίθι. Όταν ανακαλύπτουν ότι ο καθηγητής είναι φίλος της αγνοούμενης φοιτήτριας αρχίζουν να συνδέουν τις δύο υποθέσεις. Αποκαλύπτεται ότι πίσω από την απαγωγή βρισκόταν ο αδελφός της αγνοούμενης. Ο καθηγητής έκανε λόγο για πρωτοφανή βασανιστήρια και για εικονικές εκτελέσεις (διαβάστε αναλυτικά για την απαγωγή και τα βασανιστήρια)

Η επόμενη κίνηση των αστυνομικών του Ρεθύμνου, ήταν να ζητήσουν μέσω τις Ιντερπόλ, στοιχεία από τη Scotland Yard. Αυτά φαίνεται πως δεν έριξαν φως στο μυστήριο. Πάντως ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοιχτός και είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να απασχολεί την αστυνομία του Ρεθύμνου…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε