Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Το τηλεφώνημα “έδειξε” οπλοστάσιο

Ρέθυμνο: Το τηλεφώνημα “έδειξε” οπλοστάσιο

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ένας πολίτης κατήγγειλε με τηλεφώνημα στην Άμεσο Δράση, ότι από σπίτι στην περιοχή του Γάλλου, ακούγονταν συνεχώς πυροβολισμοί.

Ένα τηλεφώνημα στο 100 ήταν αρκετό για να ξεσκεπαστεί ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι δύο νεαρών, ηλικίας 30 και 35 ετών, στο Ρέθυμνο.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων, έσπευσαν στο σπίτι που είχε υποδείξει το τηλεφώνημα, στο οποίο διέμεναν ένας 30χρονος και ένας 35χρονος.

Ύστερα από έρευνα που έκαναν στο σπίτι και πάνω στους νεαρούς, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα μικρό οπλοστάσιο αποτελούμενο από:

– Ένα εύχρηστο πιστόλι μάρκας CLOCK διαμμ. 9 mm, ιδιοκτησίας του 30χρονου, το οποίο κατείχε νόμιμα με άδεια κατοχής από την Α.Δ Λασιθίου

– 2 εύχρηστες κυνηγετικές καραμπίνες, ιδιοκτησίας του 35χρονου τις οποίες κατείχε νόμιμα με σχετικές άδεις κατοχής από Υ.Α Ρεθύμνου

– 3 γεμιστήρες, ένα ταχυγεμιστήρα και δέκα οκτώ  πλήρη και εύχρηστα φυσίγγια

– 8 κάλυκες πιστολιού και τρεις κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Για τις άδειες κατοχής των παραπάνω όπλων κινήθηκαν ήδη οι προβλεπόμενες διαδικασίες αφαίρεσής τους, από την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου και Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου αντίστοιχα.

Οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε