Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Το ζευγάρι που επισκίασε την Ευγενία Μανωλίδου και τον Άδωνι Γεωργιάδη [vid]

ΦΩΤΟ από το neakriti.gr
ΦΩΤΟ από το neakriti.gr

Στο βίντεο που ανάρτησε πριν από λίγες μέρες η Ευγενία Μανωλίδου στα social media, φαίνεται μια κυρία με μπεζ φόρεμα να κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση χορεύοντας με συνοδό το σύζυγό της! Το ζευγάρι…

που χορεύει στην πίστα, είναι το ζεύγος Δανδουλάκη! Πρόκειται για τον περιφερειακό σύμβουλο Κρήτης Κώστα Δανδουλάκη και τη σύζυγό του Χρυσούλα, οι οποίοι όχι μόνο χόρεψαν, αλλά έβγαλαν και selfie με το ζεύγος Γεωργιάδη-Μανωλίδου, τις οποίες ανέβασαν στο facebook! Ο κ. Δανδουλάκης τυγχάνει μεγάλης αναγνωρισιμότητας σε όλη την Κρήτη, καθώς είναι δεύτερος πολιτευτής της Ν.Δ. στο Ρέθυμνο, έχει θητεύσει ως διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, αλλά και ως διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος και πλέον είναι ε.α. ναύαρχος.

 

Χορέψαμε και κρητικούς παραδοσιακούς χορούς! Προσπάθησα τουλάχιστον!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Manolides (@manolidoue) στις

 

Η προβολή του βίντεο προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως προς την παρουσία της Ρεθυμνιώτισσας που φαίνεται με ιδιαίτερη άνεση να χορεύει χανιώτη μπροστά από την κ. Μανωλίδου, κρατώντας τη ο σύζυγός της. Το ζευγάρι φαίνεται ότι ήδη χορεύει, όταν η κ. Μανωλίδου αυθόρμητα σηκώνεται να χορέψει και να πιάσει στον κύκλο. Μάλιστα, παρατηρώντας κάποιος το βίντεο, εντοπίζει την εν λόγω κυρία, με το στενό μπεζ φόρεμα, που δείχνει αρκετά ευκίνητη και εξοικειωμένη με τους κρητικούς χορούς, να πιάνει από τα αριστερά τη σύζυγο του Άδωνι Γεωργιάδη και λίγο-πολύ να τη μυεί στο χανιώτη, παρασύροντάς τη με αεράτα βήματα!Από την άλλη πλευρά την κρατάει ο κ. Δανδουλάκης, ενώ πρώτος το χορό σέρνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου Μ. Φουρφουράκης.

«Θεωρώ πολύ σημαντικό και ενδιαφέρον το ότι η κ. Μανωλίδου με τη συμμετοχή της στον κρητικό χορό, χόρεψε σαν να ήταν Κρητικιά ενώ δεν ήξερε ούτε τα βήματα. Αυτό μας τιμά ιδιαιτέρως». Η κ. Μανωλίδου είναι ένα πρόσωπο πολύ αναγνωρίσιμο. Με τη σύζυγό μου χορεύαμε ήδη και ήταν κάτι αυθόρμητο. Ήδη έχω λάβει αρκετά μηνύματα μετά την προβολή του βίντεο», δήλωσε ο κ. Δανδουλάκης, που αιφνιδιάστηκε από το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον μετά την ανάρτηση της κ. Μανωλίδου από το Ρέθυμνο.

«Για μένα προέχει η συνέχεια του κράτους και το δημόσιο συμφέρον, και αυτό θα πρέπει να υπηρετούμε όλοι και να προτάσσουμε», πρόσθεσε ο κ. Δανδουλάκης, αναφερόμενος στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε