Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ρέθυμνο:”Ουστ να χαθείς τέρας” – Το ξέσπασμα γυναίκας στον παιδεραστή!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αντιμέτωπος με μια οργισμένη γυναίκα βρέθηκε ο Νίκος Σειραγάκης, την ώρα που περίμενε στο δικαστικό μέγαρο, για να απολογηθεί στην ανακρίτρια…

Το δρόμο της επιστροφής προς τις φυλακές Τριπόλεως πήρε ο 47χρονος Ν. Σειραγάκης που είχε κληθεί από την ανακρίτρια Ρεθύμνου για συμπληρωματική απολογία ύστερα από τη νέα ποινική δίωξη που του ασκήθηκε πρόσφατα για κατοχή σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Ο παιδεραστής παρέμεινε στο δικαστικό μέγαρο περίπου τρεις ώρες και απολογήθηκε με υπόμνημα για την κατηγορία του πορνογραφικού υλικού, δηλώνοντας επί της ουσίας αθώος υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε είχε μπει σε ιστοσελίδες με τέτοιο υλικό και ότι ουδέποτε είχε αποθηκεύσει ανάλογα βίντεο.

Τα μέτρα της αστυνομίας ήταν δρακόντεια έξω από το δικαστικό μέγαρο ενώ ο 47χρονος δέχτηκε την έντονη αποδοκιμασία μιας γυναίκας που τον αποκάλεσε τέρας καθώς έβγαινε από το γραφείο της ανακρίτριας.

Η επιστροφή του Ν. Σειραγάκη στο Ρέθυμνο ξύπνησε μνήμες από την υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία του Ρεθύμνου όταν στη 1 Δεκεμβρίου ο 47χρονος συνελήφθη στο σπίτι του, να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σημεία και τέρατα στις φυλακές Τρικάλων – Παραγγελίες ναρκωτικών στο facebook, συμβόλαια θανάτου και ”ένοχες” ερωτικές σχέσεις!

Λέσβος:Στη φυλακή ο επιχειρηματίας που βίαζε την ανήλικη ανιψιά του!

Ηλεία:Η πεθερά έσωσε τη νύφη, από τα χέρια του παιδιού της!

Γιάννενα:Live your myth in Greece – Κλείδωσαν τουρίστες στο σπήλαιο του Περάματος!

Πρέβεζα:Μπήκε μπροστά για να σώσει τη μάνα, από τα χτυπήματα του πατέρα του!

Πάτρα:”Θα κάνω απεργία πείνας μέχρι να βρεθεί γιατρός”-Δείτε το βίντεο!

Εύβοια: Διαρρήκτης με… ιδιαιτερότητες – Άφησε άφωνους τους αστυνομικούς!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε