Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ρέθυμνο:Χριστούγεννα με ψίθυρους και φήμες για τα θύματα των παιδεραστών!

Συγκλονισμένη και μουδιασμένη η κοινωνία του Ρεθύμνου παρακολουθεί τις φήμες που εξακολουθούν να “σέρνονται”, στοχοποιώντας ακόμη ανθρώπους…

Οι δύο υποθέσεις παιδεραστίας που αποκαλύφθηκαν στην πόλη μέσα σε λίγες ημέρες βύθισαν την τοπική κοινωνία σε ένα βαθύ “ύπνο” αμηχανίας, μην μπορώντας να ανατάξει τις δυνάμεις της και να κοιτάξει μπροστά.

Στο πλαίσιο αυτό και παρακολουθώντας την κοινωνία του Ρεθύμνου να αντικρίζει το αδιέξοδο, γεννιέται μία συνεργασία. Σύμφωνα με το cretalive.gr, περιφέρεια, δήμος και πανεπιστήμιο έχουν στα “σκαριά” μια συνεργασία προκειμένου ειδικευμένοι επιστήμονες που στελεχώνουν το ακαδημαϊκό ίδρυμα να μπορέσουν να οργανώσουν δράσεις και να συντονίσουν, οργανωμένα και με προγραμματισμό, την ανάκαμψη της κοινωνίας.

Η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, Μ.Λιονή, ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γ. Μαρινάκης και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Ευ. Στεφάνου συναντήθηκαν, εκτάκτως, σήμερα στη Λότζια του Ηρακλείου συζητώντας την πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν για την υποστήριξη της κοινωνίας του Ρεθύμνου, που αντί σταδιακά να αρχίσει συνέρχεται από τις σοκαριστικές υποθέσεις “στήνει αυτί” στις υφέρπουσες φήμες, βλέπει πρόσωπα να στοχοποιούνται και τις οικογένειες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ενεπλάκησαν στις υποθέσεις, να “βυθίζονται” σε ένα κοινωνικό αδιέξοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Απίστευτη φρίκη! “Έπιασαν” και δεύτερο παιδεραστή στο Ρέθυμνο – Ήταν κι αυτός καθηγητής γυμναστικής

“Παγώνει” η ανάκριση για τον παιδεραστή

Η προκλητική ομολογία του παιδεραστή της Κρήτης – Τουλάχιστον 80 παιδιά έπεσαν στα δίχτυα του!

Κρήτη: Έπιασαν στο κρεβάτι παιδεραστή καθηγητή πατέρα 2 παιδιών με δύο 13χρονους!

Πώς έφτασαν στα ίχνη του παιδεραστή – Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε