Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο. Δείτε φωτό και video

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αδυναμία φαίνεται πως έχουν οι διαρρήκτες στο συγκεκριμένο κατάστημα στην Αρχαία Ολυμπία, που γίνεται στόχος διαρρηκτών για τρίτη φορά, δεύτερη μάλιστα μέσα σε ένα χρόνο..

Σύμφωνα με το iliatora.gr, οι δράστες οι δράστες μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο, αφού πρώτα διέρρηξαν το διαμέρισμα που βρίσκεται πάνω από το κατάστημα, επί της Πραξιτέλους Κονδύλη, στον κεντρικό δρόμο της Ολυμπίας.

ΦΩΤΟ από iliatora.gr

Οι διαρρήκτες χρησιμοποίησαν σκάλα για να προσεγγίσουν το διαμέρισμα του πρώτου όροφου και παραβίασαν το παράθυρο του. Στη συνέχεια κατέβηκαν από την εσωτερική σκάλα στο ισόγειο, όπου και έσπασαν τον τοίχο ανοίγοντας τρύπα στην τουαλέτα του καταστήματος.

ΦΩΤΟ από iliatora.gr

Οι άγνωστοι πέρασαν στο κοσμηματοπωλείο και έκλεψαν κοσμήματα που υπήρχαν στις προθήκες, η αξία των οποίων δεν έχει ακόμη εκτιμηθεί αλλά θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλη.

ΦΩΤΟ από iliatora.gr

Το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο έχει διαρρηχθεί με τον ίδιο τρόπο άλλες δύο φορές ενώ πριν από δυο περίπου εβδομάδες, πιθανότατα οι ίδιοι δράστες, αποπειράθηκαν ξανά να το “ανοίξουν” παραβιάζοντας την κοινόχρηστη πόρτα με το διαμέρισμα που βρίσκεται στον πρώτο όροφο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Δείτε το video από το iliatora.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε