Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ρίο: Οι άγνωστες αλήθειες του ασθενή που αυτοκτόνησε στο νοσοκομείο – Πήδηξε στο κενό από τον 4ο όροφο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 57χρονος έφτασε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε αιμοκάθαρση. Λίγα λεπτά αργότερα έπεφτε στο κενό μπροστά στους σοκαρισμένους αυτόπτες μάρτυρες…

Από τις 23 Σεπτεμβρίου νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο ο 57χρονος Π.Δ., από τη Ροδιά Αιγιάλειας, ο οποίος χθες το πρωί έδωσε τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον 4ο όροφο του νοσοκομείου. Ο 57χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με τα νεφρά του υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση, νοσηλευόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω μικροβίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Μάλιστα, καθώς δεν είχε παιδιά, ξαδέλφια του τον αναζητούσαν χθες, αφού δεν γνώριζαν ότι νοσηλευόταν. Φαίνεται ότι ο 57χρονος δεν άντεξε λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο.

Θρίλερ σε ταράτσα οικοδομής

Έπειτα από περίπου 12 ώρες αγωνίας, αναμονής και διαπραγματεύσεων, ολοκληρώθηκε, τις νυκτερινές ώρες της Δευτέρας προς Τρίτη στα Χανιά, η προσπάθεια της αστυνομίας να πείσει νεαρό άνδρα που είχε ανέβει από το μεσημέρι της Δευτέρας στην υπό ανέγερση ταράτσα τριώροφου κτιρίου και αρνιόταν να κατέβει, πετώντας στον δρόμο οικοδομικά υλικά. Ο νεαρός άνδρας που πάσχει από ψυχική ασθένεια κατέβηκε από την ταράτσα και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της πόλης. Το περιστατικό άρχισε να διαδραματίζεται λίγο πρίν τις 14.00 χθες το μεσημέρι στη οδό Ψυλλάκη, σε κεντρική συνοικία της πόλης. Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο μετά από τηλεφώνημα γειτόνων. Απέκλεισε την πρόσβαση στους γύρω δρόμους, ενώ ψυχολόγος- διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με τον νεαρό και να τον πείσει να κατέβει από την ταράτσα, κάτι που έγινε αργά τη νύκτα.

Πηγή: patrastimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε