Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρόδος: Αρπαγή παιδιού στο δικαστικό μέγαρο – Συνελήφθη η μητέρα του με φωνές και ύβρεις!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η τύχη ενός μικρού κοριτσιού αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα, όταν και εξαφανίστηκε μέσα από το δικαστικό μέγαρο της Ρόδου! Η απίστευτη ιστορία…

την οποία αποκάλυψε ο Κώστας Συλιγάρδος στο Ράδιο Κρήτη, ξεκίνησε όταν ο πατέρας του παιδιού, γνωστός Ηρακλειώτης επαγγελματίας, πήγε στη Ρόδο για να πάρει την κόρη του και να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα. Το ραντεβού κλείστηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης, παρουσία της πρώην συζύγου του, η οποία είναι επίσης Ηρακλειώτισα, του παιδιού και συγγενικών προσώπων της γυναίκας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πατέρας δέχθηκε φραστική και σωματική επίθεση από τους συγγενείς της γυναίκας και όλοι κατέληξαν στο γραφείο της Εισαγγελέως υπηρεσίας. Εκεί και μέχρι να ξεκαθαριστεί η υπόθεση αναφορικά με την επιμέλεια και όλες τις λεπτομέρειες, η εισαγγελέας πρότεινε το παιδί να βγει από το γραφείο της, για ευνόητους λόγους. Οταν το “τοπίο” ξεκαθάρισε και διαπιστώθηκε ότι η μητέρα είχε μεν την επιμέλεια της μικρής, αλλά και ο πατέρας δικαίως είχε πάει στο νησί για να πάρει το παιδί του, όπως ορίζει ο νόμος, η μικρή είχε εξαφανιστεί έξω από το γραφείο της Εισαγγελέως!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πατέρας, ο οποίος κατέθεσε μήνυση για αρπαγή ανηλίκου αλλά και για επίθεση, το παιδί του πήραν τα συγγενικά πρόσωπα της πρώην συζύγου του. Η γυναίκα συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία για παραβίαση δικαστικής απόφασης και δύο ημέρες αργότερα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών μετατρεπόμενη προς 5 ευρώ την ημέρα, ποινή κατά της οποίας ασκήθηκε έφεση. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών της Ρόδου, δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του παιδιού, αλλά και εκείνων που ευθύνονται για την αρπαγή του.

Πηγή: ekriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε