Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρόδος: Αυτή είναι η θαλαμηγός Ρώσου μεγιστάνα με 7 καταστρώματα και 6 πισίνες – Έδεσε και εντυπωσιάζει (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός Ocean Victory μήκους 140 μέτρων κοσμεί από τη Μεγάλη Δευτέρα το τουριστικό λιμάνι του νησιού, κεντρίζοντας τα βλέμματα των περαστικών που σπεύδουν να την απαθανατίσουν…

Η θαλαμηγός είναι του 67χρονου Ρώσου δισεκατομμυριούχου Viktor Rashnikov, η περιουσία του οποίου το 2015 ξεπερνούσε τα 2,6 δισεκατομμύρια ευρώ. Διαθέτει την τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία σιδήρου στη Ρωσία, ενώ παράλληλα ασχολείται με την πολιτική. Το Ocean Victory κατασκευής 2014 στα ναυπηγεία Fincantieri στην Ιταλία θεωρείται μια απο τις μεγαλύτερες θαλαμηγούς του κόσμου. Διαθέτει επτά καταστρώματα, έξι πισίνες, χώρο για ελικόπτερο, τζακούζι, γυμναστήριο, και δεκάδες ακόμη ανέσεις για όσους φιλοξενούνται στο χώρο της.

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Αυτές τις μέρες, η θαλαμηγός βρίσκεται στο νησί της Ρόδου με 60 άτομα προσωπικό ενώ σήμερα ή αύριο αναμένεται να έρθει και ο ίδιος ο επιχειρηματίας με την παρέα του, με ιδιωτικό αεροσκάφος. Λόγω των ημερών αλλά και των κοινών θρησκευτικών πεποιθήσεων, ο επιχειρηματίας δεν αποκλείεται να παραβρεθεί σε Επιτάφιο του νησιού, προκειμένου να παρακολουθήσει τη λιτανεία.

Πηγή:

rodiaki.gr

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε