Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρόδος: Αυτό είναι το πολυτελές γιοτ της πλουσιότερης γυναίκας του Ισραήλ – Ποια είναι Σάρι Άρισον (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Το πολυτελές γιοτ “Megan” κατέπλευσε προχθές το πρωί στο Μανδράκι της Ρόδου και πρόκειται να παραμείνει για περίπου ένα μήνα.

Η θαλαμηγός, είναι ιδιοκτησίας της πλουσιότερης γυναίκας του Ισραήλ, της Σάρι Άρισον που αναμένεται να βρεθεί στο νησί τις προσεχείς ημέρες. Το “Megan” έχει μέγεθος 44 μέτρα και κατασκευάστηκε το 2011. Διαθέτει σημαία των νησιών Κέημαν. Έχει έξι καμπίνες, χωρητικότητας 12 ατόμων ενώ μπορεί να φιλοξενήσει πλήρωμα έως 10 ατόμων. Διαθέτει πισίνα και μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αλλά και μοντέρνο εξοπλισμό, καθιστώντας το έτσι ως ένα πολυτελές σκάφος αναψυχής.

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Η ιδιοκτήτρια του σκάφους, σύμφωνα με το wikipedia, γεννήθηκε το 1957 και θεωρείται σύμφωνα με το Forbes, η πλουσιότερη γυναίκα στη Μέση Ανατολή, ενώ το 2007 βρισκόταν στη λίστα με τους 20 πλουσιότερους επιχειρηματίες του κόσμου. Είναι κόρη του επιχειρηματία Ted Arison και της ανήκει η εταιρεία “Arison Investments” στην οποία υπάγονται δεκάδες επιχειρήσεις, αλλά και η τράπεζα Hapoalim.

Η εταιρεία της είναι γνωστή για τις φιλανθρωπίες που πραγματοποιεί. Στην επενδυτική εταιρεία Arison Investments υπάγονται επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης, κτηματομεσιτικές, επεξεργασίας και εμφιάλωσης νερού, βιομηχανίας κ.α. ενώ η προσωπική περιουσία της Σάρι Άρισον ανέρχεται στα 5,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή:

rodiaki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε