Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρόδος: ”Δεν πρόκειται να έρθουμε ξανά στην Ελλάδα”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απογοητευμένοι επέστρεψαν στην πατρίδα τους Νορβηγοί τουρίστες που επισκέφθηκαν τη Ρόδο τις προηγούμενες μέρες, καθώς υπέστησαν μεγάλη ταλαιπωρία, λόγω της τακτικής των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Πρόκειται για ζευγάρι ηλικιωμένων οι οποίοι επισκέπτονται το νησί μας για 40 χρόνια, όμως μετά τα όσα πέρασαν στις αρχές της εβδομάδας κατά την αναχώρησή τους αποφάσισαν να μην ξαναέρθουν για διακοπές.

Το παράπονό τους αποτέλεσε θέμα άρθρου το οποίο αναρτήθηκε μάλιστα και στο διαδίκτυο στις 12 του μήνα, και φυσικά έκανε το γύρο της…Σκανδιναβίας δυσφημίζοντας το νησί και τη χώρα.

Οι τουρίστες μας φανατικοί επισκέπτες της Ρόδου, όπως δήλωσαν είχαν προγραμματίσει να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και συγκεκριμένα στην πόλη Fleshland την περασμένη Κυριακή, όμως, χρειάστηκε να περιμένουν επί…20 ώρες για να καταφέρουν τελικά να ταξιδέψουν.

Όπως περιγράφουν ήρθαν στο νησί μέσω του Thomas Cook, πέρασαν και φέτος καλά, όμως όταν ήρθε η ώρα της επιστροφής έζησαν έναν εφιάλτη. Πήγαν εκείνη τη μέρα στο αεροδρόμιο όμως διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ταξιδέψουν την ώρα που είχε καθοριστεί και γνώριζαν.

Οι ώρες περνούσαν και κανένας δεν ήταν σε θέση να τους ενημερώσει για πόσο ακόμα θα περίμεναν. Τόσο οι ίδιοι όσο και οι υπόλοιποι τουρίστες της πτήσης τους, στην κυριολεξία αγανάκτησαν αφού περίμεναν στο αεροδρόμιο για περίπου 12 ώρες!

Όταν διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε καμία πληροφόρηση για το πότε θα ταξιδέψουν επέστρεψαν στα ξενοδοχεία τους ταλαιπωρημένοι και αρκετά απογοητευμένοι, αφού όπως υποστηρίζουν δεν μπόρεσαν να πάρουν μαζί τους τις αποσκευές με τα προσωπικά τους είδη, τα οποία είχαν ήδη δώσει στο check-in και δεν ήταν δυνατό να επιστραφούν.

Τελικά ειδοποιήθηκαν μετά από άλλες 8 ώρες ότι τελικά ήρθε η σειρά της πτήσης τους για να ταξιδέψουν, συμπληρώνοντας 20 ώρες ταλαιπωρίας για να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Εκείνο που τόνισαν οι ταλαιπωρημένοι Νορβηγοί ήταν ότι δεν θέλουν πλέουν να ξαναπεράσουν τέτοια δοκιμασία και για αυτό δεν επιθυμούν να έρθουν στη Ρόδο για διακοπές μιάς και όπως επισημαίνουν η Ελλάδα αποδεικνύεται ένας…απρόβλεπτος προορισμός.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε