Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρόδος: Έπιασαν το δολοφόνο, άγνωστο παραμένει το θύμα

Ρόδος: Έπιασαν το δολοφόνο, άγνωστο παραμένει το θύμα

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου η υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα έναν άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών, που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην οδό Ερυθρού Σταυρού στην πόλη της Ρόδου.

Δράστης ένας 26χρονος Έλληνας ο οποίος κατά την εξέταση του από τους αστυνομικούς, “έσπασε” και ομολόγησε την πράξη του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη δυο Έλληνες ηλικίας 20 και 31 ετών κατηγορούμενοι για συμπλοκή.

Σύμφωνα με την αστυνομία χθες το απόγευμα στην οδό Ερυθρού Σταυρού στην πόλη της Ρόδου ο 26χρονος αφού συνεπλάκη με το θύμα για ασήμαντη αφορμή τον μαχαίρωσε τρεις φορές με σουγιά, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Στην συνέχεια ο δράστης πήγε στο χώρο του Ο.Κ.Α.Ν.Α. προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια βρήκε καταφύγιο σε κοντινό πάρκο.

Αστυνομικοί που έφτασαν άμεσα στο σημείο υστέρα από έρευνα του χώρου και αναζητήσεις εντόπισαν τον 26χρονο, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την παρουσία τους πέταξε το σουγιά σε θάμνο. Ο σουγιάς με λάμα μήκους 6 εκατοστών βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 20χρονος μαζί με τον 31χρονο, όταν ενημερώθηκαν από τον 26χρονο για το περιστατικό, επιτέθηκαν στο θύμα που βρίσκονταν πεσμένο στο έδαφος χτυπώντας το με κλωτσιές.

Το θύμα της ανθρωποκτονίας είναι ηλικίας 35 έως 40 ετών, έχει ύψος περίπου 1.80 μέτρα, με καστανά μαλλιά και φορούσε μόνο το εσώρουχο του.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να διευκολύνει την αστυνομική έρευνα σχετικά με την ταυτοποίηση των στοιχειών του θύματος να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου στο τηλέφωνο 22410-23294.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ με Τούρκο ναυαγό στη Μυτιλήνη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε