Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρόδος: Κατέρρευσε σε τράπεζα και πέθανε λίγο αργότερα σε νοσοκομείο – Σοκ για τους αυτόπτες μάρτυρες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο άτυχος άντρας είχε πάει στην τράπεζα για να πάρει τη σύνταξή του…

Άδικο θάνατο βρήκε ένας 84χρονος Ροδίτης, ο οποίος είχε πάει νωρίς χθες το πρωί στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην Κρεμαστή, προκειμένου να εισπράξει την σύνταξή του.

Κατά τη διάρκεια της εισόδου του στην τράπεζα υπήρξε μεγάλος συνωστισμός και ένταση μέχρι να μπορέσουν οι συναλλασσόμενοι, αλλά και ο ίδιος να πάρουν το ειδικό χαρτί προτεραιότητας.

Λίγα λεπτά αργότερα ο άτυχος ηλικιωμένος επιχείρησε να πλησιάσει το γκισέ και τότε σύμφωνα με μαρτυρίες ζαλίστηκε και έχασε τις αισθήσεις του πέφτοντας ανάσκελα στο πάτωμα της τράπεζας.

Αμέσως διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλική αιμορραγία. Αργά το μεσημέρι έχασε τη μάχη για τη ζωή του. Πρόκειται για τον Καλοδούκα Μουστάκη, 84 ετών, που κατάγεται από το Παραδείσι και ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία.

Ήταν πεθερός του πρώην Δημάρχου Καμείρου, Δημήτρη Κρητικού. Άφησε πίσω του μια υπέροχη οικογένεια με παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα. Η κηδεία του θα γίνει το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παραδεισίου…

Πηγή: rodiaki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε