Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ρόδος: ”Μεθύσαμε και όταν ξύπνησα κατάλαβα πως με βίασε”!

Ρόδος: ”Μεθύσαμε και όταν ξύπνησα κατάλαβα πως με βίασε”!

Ο κατηγορούμενος ανακρίνεται από τους αστυνομικούς και αρνείται τα πάντα – Διαβάστε πως περιέγραψε η 19χρονη τα όσα έζησε…

«Πονοκέφαλο» προκάλεσε χθες (22-08-2012) στους επιτελείς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου η διαχείριση καταγγελίας μιας 19χρονης κοπέλας από τη Σουηδία, που έκανε λόγο για βιασμό από 27χρονο ομοεθνή της.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, την 21η Αυγούστου του 2012 καταγγέλθηκε στην ασφάλεια του νησιού από την 19χρονη,  ότι τις πρωινές ώρες της ίδιας μέρας γνώρισε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην οδό Ορφανίδου, άγνωστο άτομο και αφού κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πήγαν στο δωμάτιο του.

Εκεί αυτός εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έχασε τις αισθήσεις της ήλθε σε επαφή μαζί της. Όταν το θύμα ανέκτησε τις αισθήσεις της διαπίστωσε ότι είχε έντονους πόνους στα γεννητικά όργανα και διεκομίσθη στο Γ.Ν. Ρόδου, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο δράστης σύμφωνα με το θύμα ήταν Σουηδός με καστανά μαλλιά και φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, που στο πίσω μέρος έγραφε την λέξη “crew”. Από τους αστυνομικούς ξεκίνησαν έρευνες και από την περιγραφή και πληροφορίες προσήχθη ο 27χρονος, ως ύποπτος τέλεσης της πράξης.

Η 19χρονη τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα ως τον δράστη του σε βάρος της βιασμού και ανέφερε συμπληρωματικά ότι επειδή τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ δεν είναι σίγουρη αν αυτός άσκησε βία επάνω της. Ισχυρίστηκε ωστόσο ότι σίγουρα είχαν σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέλησή της καθώς όταν ξύπνησε ήταν στο κρεβάτι χωρίς ρούχα και πονούσε στα γεννητικά της όργανα.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και δήλωσε ότι πράγματι γνωρίστηκε με την 19χρονη τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Αυγούστου 2012 σε μπαρ και αφού κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, της πρότεινε να πάνε μαζί στο δωμάτιο του. Εκεί, ενώ είχε τις αισθήσεις της, με τη θέλησή της, ήρθαν σε επαφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο:Μανιασμένη επίθεση κουκουλοφόρων σε μετανάστες-Φόβος από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα!

Καστοριά:Χαροπαλεύει οδηγός των ΚΤΕΛ, που αντί για νερό ήπιε ποτάσα!

Πάτρα: Άρπαξε το μωρό από τη μάνα και το φίλησε στο στόμα!

Πρέβεζα:Κατάφεραν να βγουν πριν εκραγεί το αυτοκίνητό τους-Φωτό και βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε