Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ρόδος: Ομολόγησε ότι βίασε την κόρη του – Σάλος από τις αποκαλύψεις για τον πατέρα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο πατέρας υποστήριξε με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ότι στο παρελθόν είχε ασελγήσει σε δύο ανήλικα κορίτσια, εκ των οποίων η μια ήταν η ίδια του η κόρη. Οι έρευνες συμπλήρωσαν τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης…

Eνώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου θα απολογηθεί αύριο ένας 60χρονος Αγγλος, κάτοικος Καλυθιών, με καταγωγή από το Newcaste, κατηγορούμενος για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αποπλάνηση ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων. Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2012 όταν στις Ελληνικές Αρχές και συγκεκριμένα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών διαβιβάστηκε το πρώτο έγγραφο της Interpol, σύμφωνα με το οποίο άγνωστο άτομο με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο ισχυριζόταν ότι στο παρελθόν είχε ασελγήσει σε δύο ανήλικα κορίτσια, εκ των οποίων η μια κόρη του αλλά και ότι βρίσκεται στη Ρόδο και φωτογραφίζει γυμνά παιδιά στην παραλία.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Είχε υποστηρίξει επίσης σε συνομιλίες του μέσω του διαδικτύου ότι είχε εγκαταλείψει την Αγγλία διότι είχε εντοπιστεί να κακοποιεί την επτάχρονη κόρη της πρώην φίλης του. Είχε αναφέρει ακόμη ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την κόρη του για περίοδο 15 μηνών και ότι την εμπόδισε να τον καταγγείλει απειλώντας την ότι θα την έπαιρναν μακριά. Τα μηνύματα αυτά καταγράφηκαν από τους επιτελείς της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, που κατόρθωσαν να εντοπίσουν το ηλεκτρονικό αποτύπωμα του 60χρονου.

Προέκυψε συγκεκριμένα ότι ο κατηγορούμενος διατηρούσε λογαριασμό στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook με το όνομά του και βρισκόταν στη Ρόδο. Την 10η Ιανουαρίου 2013 αφού εντοπίστηκε η διεύθυνσή του στη Ρόδο πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς αιφνίδιος έλεγχος και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και ένας ψηφιακός δίσκος.

Την 20η Ιανουαρίου 2013 τα κατασχεθέντα διαβιβάστηκαν από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί εάν περιέχουν αρχεία πορνογραφίας ανηλίκων. Τον Ιούλιο του 2015 η έρευνα ολοκληρώθηκε και συντάχθηκε σχετική έκθεση εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης. Από την συγκεκριμένη έρευνα προέκυψε ότι υπήρχαν μεταξύ των πειστηρίων που ελέγχθησαν, 64 αρχεία εικόνας με πορνογραφία ανηλίκων εκ των οποίων τα 57 ήταν μοναδικά και 7 αντίγραφα αυτών. Τα αρχεία αυτά δημιουργήθηκαν στο διάστημα 21 Απριλίου 2011 έως 8 Ιανουαρίου 2013.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Bρέθηκαν μηνύματα στα οποία ο 60χρονος αναφέρει μεταξύ άλλων την επιθυμία του να συνευρίσκεται ερωτικά με ανήλικα παιδιά, δηλώνει ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 3, 5 και 7 ετών αλλά και με το νεκρό σώμα ενός 9χρονου κοριτσιού στο διάστημα που εργαζόταν ως νεκροθάφτης!

Πηγή: dimokratiki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε