Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ρόδος: Πακιστανοί οι χούλιγκαν που επιτέθηκαν σε διαιτητή με τσεκούρι και μπαλτά!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δεν τους άρεσαν τα σφυρίγματα και έστειλαν τον διαιτητή στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο…

Ο λόγος για δύο Πακιστανούς, ηλικίας 24 και 26 ετών, που μετέτρεψαν έναν αγώνα βόλεϊ σε πεδίο μάχης. Όλα έγιναν πριν από δύο μήνες, σε έναν πολυσυζητημένο αγώνα τοπικών ομάδων στο κέντρο της πόλης. Διαιτητής της αναμέτρησης, ήταν επίσης Πακιστανός. Οι δράστες κάθονταν στην εξέδρα πίσω του και από το πρώτο σετ δυσανασχετούσαν με τις αποφάσεις του και τον έβριζαν. Κατά τη διάρκεια του αγώνα όμως τα πράγματα ξέφυγαν για τα καλά…

Οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να χτυπούν τον Πακιστανό διαιτητή που προσπαθούσε να σωθεί. Για το πρωτοφανές περιστατικό βίας είχε συλληφθεί αρχικά ένας 27χρονος, τον οποίο αναγνώρισε ανεπιφύλακτα το θύμα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ως έναν από αυτούς που τον χτύπησαν στο κεφάλι και την πλάτη με γροθιές και κλωτσιές. Μάλιστα, έχει ήδη απελαθεί αφού βρισκόταν παράνομα στην χώρα.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίστηκαν. Δεκάδες άτομα προσήχθησαν στις 15 Απριλίου με στόχο να βρεθούν εκείνοι που χτύπησαν τον διαιτητή με τσεκούρι και μπαλτά. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον τους. Τελικά διαπιστώθηκε ότι δύο Πακιστανοί, που δεν ήταν μεταξύ των δεκάδων που προσήχθησαν, ήταν οι δράστες της επίθεσης. 

Έναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ο ανακριτής εξέδωσε εντάλματα για τη σύλληψή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο: Κατάρες, θρήνος και φόβοι για βεντέτα -Σήμερα οι κηδείες των θυμάτων!

Αχαϊα:Η ανήλικη κόρη στο μπαλκόνι και η μάνα με πελάτες στο υπνοδωμάτιο!

Εύβοια: Όταν άκουσε τα βογγητά πλησίασε και… έπαθε εγκεφαλικό!

Όλυμπος: Παντρεύτηκαν στα 2.803 μέτρα – Δείτε φωτογραφίες!

Μακεδονία: Οι ληστές με τα καλάσνικοφ και η διάψευση της Χρυσής Αυγής!

Θεσσαλονίκη: Ιεροδιάκονος πήγε για ψώνια με όπλα, αμπούλες και χειροπέδες!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε