Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρόδος: Πλήρωσε πολύ ακριβά τους φόβους της για τις τράπεζες…

Ρόδος: Πλήρωσε πολύ ακριβά τους φόβους της για τις τράπεζες…

Οι συγγενείς της, της έλεγαν να μην κρατάει σπίτι τα χρήματα και τις χρυσές της λίρες – Εκείνη όμως ήταν αμετάπιστη, αφού πίστευε ότι η χρεοκοπία της χώρας, βρισκόταν προ των πυλών…

Έναν… μικρό θησαυρό από χρυσές λίρες και κοσμήματα είχε κρυμμένο στο σπίτι της 70χρονη στην Ιαλυσό, ο οποίος όμως έκανε «φτερά» όταν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες μπήκαν μέσα και τον αφαίρεσαν! Η κλοπή καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού από την ίδια την 70χρονη και σύμφωνα με όσα δήλωσε στους αστυνομικούς σημειώθηκε στις 29 Αυγούστου από άγνωστους δράστες.

Η 70χρονη που είχε βγει από το σπίτι της όταν επέστρεψε διαπίστωσε πως όλα τα χρυσαφικά της, ρολόγια και περισσότερες από 100 χρυσές λίρες είχαν εξαφανιστεί! Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες κατάφεραν να μπουν μέσα στο σπίτι της από ανασφάλιστο παράθυρο και να αφαίρεσουν χρυσαφικά και λίρες αξίας αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ!

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού. Πάντως αυτό που τόνιζαν στη rodiaki.gr,  έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ είναι η αυξημένη προσοχή που θα πρέπει να επιδεικνύουν όλοι οι πολίτες ώστε να μην γίνονται θύματα επιτήδειων.

Επισημαίνουν ότι τα σπίτια που κατοικούμε δεν μπορούν να αποτελέσουν χώρο φύλαξης για τόσο μεγάλης αξίας περιουσιακά στοιχεία, καθώς υπάρχει κίνδυνος όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, να κλαπούν.

Σύμφωνα με τις περιπτώσεις κλοπών που έχουν καταγραφεί στην αστυνομία το τελευταίο διάστημα προκύπτει πως αρκετοί συμπολίτες μας επιλέγουν να φυλάσσουν τα χρήματα και τα κοσμήματα τους στις οικίες τους. Όμως το γεγονός αυτό το γνωρίζουν και οι επίδοξοι διαρρήκτες αρκετοί εκ των οποίων βρίσκουν τον τρόπο να μπουν και να αφαιρέσουν στις περισσότερες φορές χρήματα και κοσμήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Η γυναίκα του κοιμόταν και εκείνος υπέφερε στα χέρια των ληστών!

Ρέθυμνο: Ο πατέρας χάλασε το γαμήλιο γλέντι των παιδιών του!

Βόλος:Συνταξιούχος ταξιτζής, πλήρωσε με τη ζωή του, την έλλειψη γιατρών!

Σάμος:Το δυστύχημα που βύθισε στο πένθος το νησί-”Εσβησε” πολύτεκνος πατέρας!

Κρήτη: Αφαίμαξη… απελπισμένων με παραμύθια για το ΕΣΠΑ!

Αχαϊα: Εκβιάζουν τον ερωτικό τους παρτενέρ, με ροζ φωτογραφίες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε