Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρόδος: Πλησίασε το αυτοκίνητο και είδε μέσα αυτή την εικόνα – Η ανάρτηση στο facebook που άναψε φωτιές (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Όλα ξεκίνησαν όταν το βλέμμα μιας γυναίκας που περπατούσε, έπεσε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου που βλέπετε…

Την κινητοποίηση δεκάδων φιλόζωων προκάλεσε η αδιαφορία ιδιοκτήτη σκύλου που τον άφησε σχεδόν όλη μέρα κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς νερό και φαγητό, σε κεντρικό δρόμο της πόλης της Ρόδου! Η κινητοποίηση, ξεκίνησε από το facebook, όταν φιλόζωη γυναίκα, ανέβασε σε φιλοζωική ομάδα την περασμένη Κυριακή, στοιχεία για ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν επι ώρες, κλαίγοντας, ένα ημίαιμο σκυλί, ζητώντας μάλιστα συμβουλές για το τι θα μπορούσε να κάνει.

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Για αρκετές ώρες, χρήστες του facebook συμβούλευαν τη φιλόζωη που ανήρτησε τα στοιχεία, ενώ τελικά και μετά από την αδιαφορία της αστυνομίας την οποία κάλεσαν αρκετοί απο αυτούς χωρίς αποτέλεσμα, βρέθηκε αργά το βράδυ στο σημείο που βρισκόταν κλεισμένος ο σκύλος, μια ομάδα εθελοντών, οι οποίοι τον τάισαν και του έδωσαν νερό. Ο σκύλος, από τις μαρτυρίες των φιλόζωων που βρέθηκαν στο σημείο, γάβγιζε και έκλαιγε όλη μέρα, ενώ φαινόταν αρκετά τρομαγμένος.

Αργά το βράδυ, σύμφωνα με τις πληροφορίες της “Ροδιακής”, ο ιδιοκτήτης του σκύλου επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, χωρίς να δώσει πολλές εξηγήσεις στους φιλόζωους που ήταν συγκεντρωμένοι γύρω από το όχημα, και έφυγε. Αρκετοί απο αυτούς, πρόκειται να συμβουλευτούν δικηγόρο ούτως ώστε να καταφέρουν να πάρουν την επιμέλεια από τον ιδιοκτήτη και να βρεθεί ο σκύλος σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Πηγή: rodiaki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε