Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ρόδος: Προσπάθησε να αποφύγει το σύζυγο κι έπεσε σε χαράδρα!

Ρόδος: Προσπάθησε να αποφύγει το σύζυγο κι έπεσε σε χαράδρα!

Ένας νεαρός την είχε στήσει έξω από την μονοκατοικία ενός ζευγαριού που βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο έκτασης πέντε στρεμμάτων στο χωριό Κοσκινού…

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού τον είχε δει να “κόβει” βόλτες έξω από το σπίτι και του ζήτησε να φύγει όμως εκείνος της απάντησε με βρισιές. Αφού δεν είχε άλλο τρόπο να αντιμετωπίσει τον 27χρονο “εισβολέα” η γυναίκα αποφάσισε να τηλεφωνήσει στο συζυγό της να τον ενημερώσει.

Ο σύζυγος έφτασε στο σπίτι ένα τέταρτο μετά περίπου και άρχισε να καταδιώκει τον νεαρό που ενοχλούσε τη γυναίκα του. Ο 27χρονος όμως προσπαθώντας να τον αποφύγει και μην γνωρίζοντας καλά την περιοχή, έπεσε σε χαράδρα βάθους 15 μέτρων που βρίσκεται μέσα στο οικόπεδο.

Το ζευγάρι όμως λύγισε ακούγωντάς τον να φωνάζει από πόνο και κάλεσαν την αστυνομία, την πυροσβεστική αλλά και το ΕΚΑΒ. Χρειάστηκε τουλάχιστον μία ώρα για να ανασύρουν τον δράστη από την χαράδρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κια διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα σε όλο του το σώμα.

Φυσικά, μόλις απέκτησε τις αισθήσεις του έπρεπε να εξηγήσει στις αρχές τον λόγο που βρισκόταν σε ξένο οικόπεδο και ενοχλούσε μάλιστα και την ιδιοκτήτριά του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε