Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρόδος: Σκοτώθηκαν στο σχόλασμα οι σερβιτόρες που βλέπετε – Ασύλληπτη τραγωδία σε δρόμο του νησιού [pic]

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Δάκρυα στη Ρόδο για τις δύο νεαρές σερβιτόρες που έμελλε να αφήσουν στο νησί την τελευταία τους πνοή. Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της μίας αδικοχαμένης κοπέλας, που ήταν αδερφός της δεύτερης…

Η τελευταία πράξη του δράματος για τις δύο νεαρές γυναίκες από την Κίνα που έχασαν την ζωή τους το απόγευμα της 2ας Ιουλίου όταν επιχείρησαν να διασχίσουν πεζές το δρόμο προς Λίνδο, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος» και χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο, θα γραφτεί στο νεκροταφείο των Ταξιαρχών. Τα άψυχα σώματα των δύο άτυχων γυναικών, Lin Wen Na, 19 ετών και Wu Long Qing, 23 ετών, που έχασαν αναπάντεχα την ζωή τους το απόγευμα εκείνου του Σαββάτου, αμέσως μετά το σχόλασμά τους από το κατάστημα στο οποίο εργάζονταν, παραμένουν όλο αυτό το διάστημα στο ψυγείο του νοσοκομείου της Ρόδου. Κι αυτό γιατί οι γονείς της 23χρονης προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν βίζα εισόδου στην Ελλάδα από την Κίνα, για να μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία των δύο άτυχων κοριτσιών, τις οποίες κατάφεραν τελικά να εκδώσουν μόλις πριν από λίγες ημέρες.

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Τραγική φιγούρα στην ιστορία αποτελεί ο σύζυγος της 23χρονης, ο οποίος ήταν παράλληλα αδελφός της 19χρονης, αφού έχασε δύο από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα στο τραγικό συμβάν. Οι κηδείες των δύο γυναικών θα τελεστούν το μεσημέρι στο νεκροταφείο των Ταξιαρχών Ρόδου.

Πηγή: rodiaki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε