Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρόδος: Χαμός σε τράπεζα με τον κύριο που βλέπετε – Η μεταφορά χρημάτων δεν έγινε ποτέ (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης μπήκε σε τράπεζα για να μεταφέρει 100€ στον λογαριασμό της κόρης του – Τα όσα ακολούθησαν δεν πρόκειται να τα ξεχάσει ποτέ…

Μια απίστευτη περιπέτεια ανάμεσα σε μία ταμία τράπεζας και εκπαιδευτικό – πρώην κοινοτάρχη της Ρόδου, διαδραματίστηκε προχθές Παρασκευή (11-12-2105) όταν μετά από διαπληκτισμό που είχαν αλληλομηνύθηκαν και κατέληξαν στο κρατητήριο! Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο κ. Δημήτρης Ζαννεττούλης, ξεκίνησε να πάει στην τράπεζα για να μεταφέρει στο λογαριασμό της κόρης του το ποσό των 100 ευρώ και βρέθηκε… κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, έπειτα από λεκτική διαμάχη που είχε με την ταμία του υποκαταστήματος τράπεζας στη Νότια Ρόδο.

Ο κύριος Δημήτρης Ζαννετούλης - ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν φθάνοντας στο υποκατάστημα τράπεζας ο κ. Ζαννεττούλης, διαπίστωσε ότι ενώ η ώρα ήταν μετά τη μία το μεσημέρι και οι συναλλαγές ολοκληρώνονταν στις 14.00 υπήρχαν μπροστά από τον ίδιο άλλα 6 άτομα. «Για να μπορώ να προγραμματίσω καλύτερα τον χρόνο μου και να μη μείνω άδικα στο σημείο, ρώτησα την υπάλληλο αν η τράπεζα θα εξυπηρετήσει όλα τα άτομα που περιμένουν (συνολικά 6 εκείνη την ώρα) ή θα σταματήσει στις δυο το μεσημέρι . Η απάντησή της ήταν «δεν εξυπηρετώ κανέναν μετά τις 2 το μεσημέρι».

Τότε κι εγώ ζήτησα να δω αν υπάρχει σχετική εγκύκλιος για το ωράριο και την εξυπηρέτηση των πελατών που ήδη βρίσκονταν εντός του καταστήματος, αλλά απάντηση δεν πήρα. Σε ερωτήσεις μου προς την ταμία, άρχισε να με εγκαλεί λέγοντάς με ότι δημιουργώ προβλήματα. Τότε κι εγώ μαζί με τους υπόλοιπους, είπαμε ότι αν δεν εξυπηρετηθούμε δεν φεύγουμε.

Το αποτέλεσμα ξέρετε ποιο ήταν; Αφού πήρε πρώτα τηλέφωνο την αστυνομία, στη συνέχεια πάτησε και το μπουτόν συναγερμού της τράπεζας, με αποτέλεσμα να έρθει στο σημείο αστυνομία και να με συλλάβει!» Ο κ. Ζαννετούλης δεν πίστευε αυτό που έβλεπε. Όταν έφθασε στο τμήμα, ο αστυνόμος του διάβασε τα δικαιώματά του και τον ενημέρωσε ότι κρατείται. Στη συνέχεια μήνυσε και ο ίδιος την ταμία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και εκείνη και να κρατηθούν μέχρι τα μεσάνυχτα στο Τμήμα προκειμένου να παραπεμφθούν στο αυτόφωρο.

Η υπόθεση (αν δεν ανακληθούν οι μηνύσεις) αναμένεται να ξεκαθαρίσει ενώπιον της δικαιοσύνης. Μάλιστα, επειδή είχε διατυπωθεί η κατηγορία ότι ο ίδιος ήταν μεθυσμένος (!) από μόνος του ζήτησε να του γίνει και αλκοτέστ όπως κι έγινε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος όπως δήλωσε, όχι μόνο δεν είχε πιεί αλλά είναι γνωστό ότι αλκοόλ πίνει μόνο κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα.

Πηγή: Εφημερίδα Ροδιακή – rodiaki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε