Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ρόδος: Χειροπέδες στους γονείς του βρέφους που σκοτώθηκε από χτύπημα τηλεόρασης!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι γιατροί δεν κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή το άτυχο αγγελούδι. Ενημερώθηκε για την τραγωδία η εισαγγελέας…

Για ανθρωποκτονία εξ αμελείας συνελήφθησαν και κατηγορούνται οι γονείς βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή Καρακόνερο της Ρόδου. Το άτυχο βρέφος ηλικίας 1,5 χρονών καταπλακώθηκε από τηλεόραση και μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο του νησιού. Οι συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού διερευνώνται από το αστυνομικό τμήμα Ρόδου.

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι, όταν το άτυχο βρέφος μόλις 1,5 έτους μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της Ρόδου. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν ήδη νεκρό. Λίγο αργότερα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ για την διακομιδή του άτυχου αγοριού από τον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Καρακόνερο. Μόλις το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των συγγενών του οι οποίοι απομακρύνθηκαν από τον χώρο με παρέμβαση της αστυνομίας.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο θάνατος του μωρού προήλθε από χτύπημα τηλεόρασης στο κεφάλι του. Όπως αποκαλύπτεται το αγγελούδι ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του, περπάτησε και τράβηξε το καλώδιο της τηλεόρασης. Χωρίς να προλάβει να το βοηθήσει κανείς έπεσε αναίσθητο στο πάτωμα από το χτύπημα της τηλεόρασης και άφησε την τελευταία του πνοή.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε