Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρόδος:”Δεν ήξερα ότι ήταν 14χρονη και ήμουν δίπλα της, όταν έμεινε έγκυος”!

Ρόδος:”Δεν ήξερα ότι ήταν 14χρονη και ήμουν δίπλα της, όταν έμεινε έγκυος”!

Ενώπιον του ανακριτή Ρόδου απολογήθηκε 29χρονος κάτοικος του νησιού, που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης κοπέλας, ηθική αυτουργία σε έκθεση και τεχνητή διακοπή εγκυμοσύνης, ενώ στην ίδια υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και γιατρός της περιοχής, που επίσης απολογήθηκε.

Οι δύο άνδρες μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι ο γιατρός χωρίς όρους και ο 29χρονος υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και της μη συναναστροφής με την ανήλικη.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που υπέβαλε η οικογένεια της ανήλικης το Φθινόπωρο του 2011 σε βάρος του 29χρονου με τον οποίο η νεαρή κοπέλα διατηρούσε σχέση, κατά την οποία και φέρεται να έμεινε έγκυος. Όμως την κύησή της την σταμάτησε με αποτέλεσμα στην υπόθεση να εμπλακεί και ο γιατρός.

Σε βάρος του 29χρονου ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση, ηθική αυτουργία σε έκθεση και τεχνητή διακοπή εγκυμοσύνης, ενώ σε βάρος του γιατρού για παράνομη άμβλωση.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, χθες (16-07-2012) ο 29χρονος συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήχθη ενώπιον του ανακριτή Ρόδου όπου και αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος δέχτηκε ότι πέρυσι στα μέσα καλοκαιριού είχε συνάψει σχέση με την ανήλικη, η οποία ωστόσο του παρουσιάστηκε ως 17χρονη γεγονός που επιβεβαιωνόταν από τον τρόπο της ένδυσης και της συμπεριφοράς της.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι για τη σχέση αυτή γνώριζαν η φίλη της κοπέλας η οποία επίσης του είχε δηλώσει ότι ήταν 18 ετών, αλλά και η μητέρα της η οποία μάλιστα τον είχε συναντήσει και κάποιες φορές. Ο 29χρονος πρόσθεσε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης τους η νεαρή κοπέλα του δήλωσε ότι είναι έγκυος και εκείνος από τη πλευρά του της είπε ότι είναι διατεθειμένος να αναλάβει τις ευθύνες του και να την παντρευτεί, όμως εκείνη τον πληροφόρησε λίγες μέρες αργότερα ότι είχε αποφασίσει μαζί με την μητέρα της να κάνει έκτρωση.

Ύστερα από λίγες ημέρες η νεαρή κοπέλα του ανακοίνωσε ότι πήγε στο γιατρό μαζί με τη μητέρα της φίλης της και ότι ο γιατρός της ζήτησε να είναι μαζί και κάποιος από τους γονείς της. Τις επόμενες ημέρες πράγματι η ίδια κοπέλα του είπε ότι πήρε μαζί με τη μητέρα της από το φαρμακείο ένα χάπι για τη διακοπή της εγκυμοσύνης.

Μετά από αυτό η σχέση του ζευγαριού άρχισε να αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα μέχρι που στο τέλος ο 29χρονος της ζήτησε να χωρίσουν. Τότε ο ίδιος υποστήριξε ότι δέχτηκε την φραστική επίθεση της κοπέλας, ενώ ακολούθησε και καβγάς με τον πατέρα της. Στο ίδιο μήκος κύματος αρνούμενος τις κατηγορίες απολογήθηκε και ο γιατρός που κατηγορείται στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Χανιά: Τον κακοποιούσε και τον άφησε να πεθάνει αλυσοδεμένο κάτω από τον καυτό ήλιο!

Πρέβεζα: Μια… ψαριά που θα θυμάται για πάντα!

Ρόδος:Το γαμήλιο ταξίδι τελείωσε άδοξα – Ο γαμπρός με χειροπέδες!

Λάρισα: Αβάσταχτος πόνος και συγκίνηση για τον θάνατο πρώην καταδρομέα!

Θεσσαλονίκη: Στο ”σκαμνί” ο εγκέφαλος και η σύζυγος της μαφίας που δάνειζε και εκβίαζε!

Ηλεία: Θάνατος στις καλοκαιρινές διακοπές μπροστά στη γυναίκα του!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε