Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ρόδος:Η εξομολόγηση ενός ζιγκολό για τις γυναίκες που τον επισκέπτονται!

Ρόδος:Η εξομολόγηση ενός ζιγκολό για τις γυναίκες που τον επισκέπτονται!

Γυναίκες πολυάσχολες, με γεμάτο πορτοφόλι, που καταφεύγουν στον πληρωμένο έρωτα για να ξεδώσουν κι εκείνες που  λόγω σωματότυπου ή ηλικίας δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τον ερωτικό παρτενέρ της αρεσκείας τους.

Για όλες αυτές υπάρχει ο ζιγκολό, ο νεαρός εραστής, που πουλάει έρωτα, πουλάει όνειρα. Η αντρική φωνή στο τηλέφωνο δεν ξαφνιάστηκε όταν άκουσε διαφορετικά πράγματα από αυτά που ακούει συνήθως. Μίλησε στη rodiaki.gr και αρχικά είπε ότι δεν κυκλοφορεί παντού, δεν είναι γνωστό πρόσωπο, είναι επαγγελματίας, χωρίς άδεια. Είναι ο ζιγκολό της Ρόδου!

Τι κάνει τις γυναίκες να σε παίρνουν τηλέφωνο;
Όταν παίρνουν τηλέφωνο είναι καθαρά για σεξ. Ρωτούν πρώτα αν κάνω μασάζ κι όταν βρισκόμαστε ξεκινάμε με μασάζ κι εκεί παίζονται όλα.

Πού τις συναντάς, έχεις το δικό σου χώρο;
Όχι, είναι παντρεμένες θέλουν στο αμάξι. Τους αρέσει στο αμάξι, διακριτικά.

Τι σου λένε;
Το τηλέφωνο το παίρνουν γι αυτό το λόγο, δεν ικανοποιούνται από τον άντρα τους. Το ΄χω συζητήσει. Μετά από χρόνια ρουτίνας στο γάμο ο άντρας τους δεν κάνει ποιοτικό σεξ ή δεν κάνει καθόλου σεξ και γυρίζει πλάτη.

Για ποιες ηλικίες γυναικών μιλάμε;
Αναλόγως. Εμένα μου έτυχε και 19 χρονών, παντρεμένη με δύο παιδιά, αλλά συνήθως οι ηλικίες είναι πάνω από 30. Είναι 35 με 40.

Η μεγαλύτερη που πήγες;
Ήταν 56 χρονών, αλλά κρατιόταν πολύ καλά, είχε κι εγγόνια. Μου ζήτησε να γνωριστούμε, να περάσουμε καλά και όσο πάει.

Πόσο… πήγε;
Πήγε πέντε μήνες.

Πες μου κάτι παραπάνω για τις γυναίκες που σε παίρνουν τηλέφωνο. Είναι μορφωμένες, έχουν λεφτά;
Όλες έχουν τη δουλειά τους. Άλλες έχουν πιο πολλά λεφτά κι άλλες πιο λίγα. Αυτό που ψάχνουν όλες είναι το ποιοτικό σεξ, που βρίσκουν σε μένα.

Έρχονται μαζί σου για μια φορά;
Όταν έχω κάτι το κρατάω όσο αντέξει και πάω στο επόμενο.

Στο τηλέφωνο τι σου λένε ακριβώς;
Η γυναίκα όταν με παίρνει τηλέφωνο με ρωτάει πρώτα αν υπάρχει εχεμύθεια, για να προχωρήσει να με γνωρίσει και στη συνέχεια του τηλεφωνήματος φτάνει να με ρωτήσει και για τα…προσόντα μου. Δεν είναι γυναίκες του δρόμου αυτές, αν αυτό θέλεις να μάθεις.

Είναι γυναίκες που έχουν τις οικογένειές τους, που όλα πάνε ρολόι μέσα σ΄ αυτές, αλλά ή τις παραμελεί ο άντρας τους ή οι ίδιες αισθάνονται μόνες τους. Είναι μορφωμένες γυναίκες, με εμπειρίες, με ταξίδια, ανοιχτόμυαλες, κι αυτό που μου λένε είναι ότι θέλουν μια καλή παρέα, ένα χάδι.

Όταν λες μορφωμένες…

Είναι δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν πτυχία και καλή δουλειά ή είναι νοικοκυρές, αλλά ανεβασμένες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα: Ήθελε να… αμαρτήσει αλλά τα έκανε θάλασσα – Λάθος τηλέφωνο σε λάθος πρόσωπο!

Αιγαίο: Ποιο νησί πήρε χρυσό βραβείο για τις ακτές του;

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε