Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ρόδος:Του απαγόρευσαν να της μιλάει και να της στέλνει μηνύματα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εφιάλτης για 30χρονη δικηγόρο είχε γίνει 54χρονος συνάδελφός της ο οποίος την παρενοχλούσε καθημερινά…

με δεκάδες μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου, κάτι το οποίο πλέον δεν θα μπορεί να κάνει μετά την έκδοση προσωρινής διαταγής σε βάρος του, από το αρμόδιο δικαστήριο.

Η 30χρονη κοπέλα δια μέσου του δικηγόρου της, είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα τα οποία εκδικάστηκαν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της νεαρής δικηγόρου και με προσωρινή διαταγή του, απαγορεύει στον 54χρονο δικηγόρο να της αποστέλλει το οποιοδήποτε μήνυμα με οποιοδήποτε περιεχόμενο, είτε γραπτό (sms) είτε προφορικό στο κινητό της τηλέφωνο, ή σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο αποκτήσει η 30χρονη στο μέλλον στο όνομά της, είτε από το δικό του κινητό τηλέφωνο είτε από οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο, κινητό η σταθερό.

Το δικαστήριο με την ίδια απόφαση του απαγορεύει επίσης στον 54χρονο να επικοινωνεί με την νεαρή δικηγόρο με οποιονδήποτε τρόπο μέχρι να συζητηθεί η κύρια αίτηση των ασφαλιστικών, κάτι το οποίο προσδιορίστηκε να γίνει στις 8 Οκτωβρίου 2012.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η ζωή της νεαρής κοπέλας είχε μετατραπεί σε κόλαση καθώς τα τελευταία δέκα χρόνια ο 54χρονος δεν έχανε ευκαιρία να την παρενοχλεί είτε στέλνοντας μηνύματα μέσω του κινητού του τηλεφώνου είτε παρακολουθώντας κάθε της κίνηση.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται και στην αίτηση, το τελευταίο διάστημα η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο, καθώς ο 54χρονος δεν δίσταζε ακόμη και να «στήνεται» έξω από το σπίτι της ακόμη και ακατάλληλες ώρες! Σε ότι δε αφορά τα μηνύματα που της έστελνε στο κινητό της, ήταν δεκάδες καθημερινά και είχαν από ερωτικό έως … προσβλητικό περιεχόμενο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Μυτιλήνη:Πήγαν να του κόψουν το ρεύμα και αμόλησε τα λυκόσκυλα!

Ηράκλειο: Λήστευε… αποκλειστικά αλλοδαπούς – Επιθέσεις με γροθιές και μαχαίρια!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε