Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σάμος: Σε κλοιό χιονιά - Προβλήματα και ζημιές από την κακοκαιρία!

Σάμος: Σε κλοιό χιονιά - Προβλήματα και ζημιές από την κακοκαιρία!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.03.2011 | 12:45
Πρώτη δημοσίευση: 10.03.2011 | 12:32

Zημιές σε καταστήματα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού - Παρασύρθηκε η πέργκολα ενός καταστήματος και δημιουργήθηκε ρωγμή στο πεζοδρόμιο...

Οι χιονοπτώσεις ξεκίνησαν από χθες το βράδυ σε πολλά χωριά του νομού, όπως στο Πάνδροσο, στα Μεσόγεια, τον Πύργο και στον Πλάτανο. Κλειστά παραμένουν για 2η μέρα τα σχολεία του Πύργου και του Πλατάνου. Οι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή δεν επέτρεψαν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια ενώ η πτήση για Θεσσαλονίκη ματαιώθηκε.

Τσουβάλια έχουν τοποθετηθεί προληπτικά, για το ενδεχόμενο πλημμυρών, στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραλιακή του Άγιου Κωνσταντίνου. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί προβλήματα, ωστόσο οι άνεμοι εντάθηκαν το πρωί.

Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι που επικρατούσαν στην περιοχή του Καρλοβασίου, προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού. Επιπλέον παρασύρθηκε η πέργκολα ενός καταστήματος και δημιουργήθηκε ρωγμή στο πεζοδρόμιο. Άνδρες του Λιμενικού, για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων, διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων προς το λιμάνι του Καρλοβασίου. Ενώ στο δήμο Ραχών έκλεισαν αρκετά σχολεία λόγω του παγετού.

Αύριο από το πρωί κλιμάκιο με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Στέλιο Θάνο θα μεταβεί στο Καρλόβασι για να κάνει καταγραφεί των ζημιών και να δρομολογήσει λύσεις για την αποκατάσταση τους...

   


   Διαδώστε αυτό το άρθρο