Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σάμος: Σε κλοιό χιονιά – Προβλήματα και ζημιές από την κακοκαιρία!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Zημιές σε καταστήματα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού – Παρασύρθηκε η πέργκολα ενός καταστήματος και δημιουργήθηκε ρωγμή στο πεζοδρόμιο…

Οι χιονοπτώσεις ξεκίνησαν από χθες το βράδυ σε πολλά χωριά του νομού, όπως στο Πάνδροσο, στα Μεσόγεια, τον Πύργο και στον Πλάτανο. Κλειστά παραμένουν για 2η μέρα τα σχολεία του Πύργου και του Πλατάνου. Οι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή δεν επέτρεψαν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια ενώ η πτήση για Θεσσαλονίκη ματαιώθηκε.

Τσουβάλια έχουν τοποθετηθεί προληπτικά, για το ενδεχόμενο πλημμυρών, στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραλιακή του Άγιου Κωνσταντίνου. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί προβλήματα, ωστόσο οι άνεμοι εντάθηκαν το πρωί.

Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι που επικρατούσαν στην περιοχή του Καρλοβασίου, προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού. Επιπλέον παρασύρθηκε η πέργκολα ενός καταστήματος και δημιουργήθηκε ρωγμή στο πεζοδρόμιο. Άνδρες του Λιμενικού, για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων, διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων προς το λιμάνι του Καρλοβασίου. Ενώ στο δήμο Ραχών έκλεισαν αρκετά σχολεία λόγω του παγετού.

Αύριο από το πρωί κλιμάκιο με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Στέλιο Θάνο θα μεταβεί στο Καρλόβασι για να κάνει καταγραφεί των ζημιών και να δρομολογήσει λύσεις για την αποκατάσταση τους…

   

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε