Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σάμος: ''Βράζουν'' γονείς και μαθητές για τη διακοπή των δρομολογίων των ΚΤΕΛ

Σάμος: ''Βράζουν'' γονείς και μαθητές για τη διακοπή των δρομολογίων των ΚΤΕΛ
ΦΩΤΟ από samiakignomi.gr
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.02.2012 | 10:44
Πρώτη δημοσίευση: 15.02.2012 | 10:33

Η διοίκηση των ΚΤΕΛ ανακοίνωσε ότι σταματάει οριστικά τις μεταφορές μαθητών...

Μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του νησιού πραγματοποιούν πορεία προς το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την οριστική διακοπή των μαθητικών δρομολογίων με τα ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με δηλώσεις στη samiakignomi.gr, του προέδρου του ΚΤΕΛ Σάμου Ε.Χατζηφωτίου, αυτό γίνεται όχι για λόγους διαμαρτυρίας αλλά διότι οι αυτοκινητιστές στέρεψαν οικονομικά και δεν μπορούν πλέον να σηκώσουν το βάρος της μεταφοράς!
 
"Δεν μπορούμε πλέον να βάζουμε δανεικά καύσιμα, να επισκευάζουμε τα αυτοκινητά μας και να πληρώνουμε μισθούς. Μας χρωστούν δεδουλευμένα δρομολόγια 6 περίπου μηνών". Αυτή η κατάσταση φέρνει σε απόγνωση και πάλι πολλούς γονείς και ιδιαίτερα αυτούς που βρίσκονται σε απομακρυσμένα χωριά και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν αφού οι περισσότεροι είναι εργαζόμενοι!

Σύμφωνα με τη samiakignomi.gr, οι μαθητές που κάνουν πορεία θα επιδιώξουν συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Παπαθεοφάνους προκειμένουν να πάρουν απαντήσεις για την εξέλιξη αυτή.    Διαδώστε αυτό το άρθρο