Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Σε απελπισία οι συγγενείς του αγνοούμενου στην Πρέβεζα – Τι γράφει το σημείωμα που άφησε

ΦΩΤΟ από το pamepreveza.gr
ΦΩΤΟ από το pamepreveza.gr

Ακόμα δεν έχει δώσει κάποιο σημείο ζωής ο 57χρονος ενώ ο τελευταίος που τον είδε, ήταν ο γιος του την Κυριακή το μεσημέρι.

Πρόκειται για τον Κουτσοκέρη Εμανουήλ (Μανώλη) η οικογένεια του οποίου και κυρίως τα παιδιά του, κάνουν έκκληση μέσω του pamepreveza.gr να δώσει κάποιο σημείο ζωής ή έστω να κάνει ένα τηλεφώνημα να πει ότι είναι καλά.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, την μέρα της εξαφάνισης ο 57χρονος είχε μαζί του πολύ λίγα χρήματα, δεν έλειπαν από το σπίτι ούτε ρούχα, και επίσης δεν έχει πάρει μαζί του τον κινητό του τηλέφωνο.

Το σημείωμα πριν την εξαφάνιση

Σύμφωνα με PamePreveza, ο άνδρας άφησε σημείωμα στον γιο του στο οποίο γράφει μεταξύ άλλων “Δ. … παιδί μου συγνώμη για όλα … φεύγω γιατί μόνο βάσανα και στεναχώριες έχω να δώσω… Συγνώμη μπαμπας … Γιασας σας αγαπώ”

Έρευνες για την εξαφάνιση κάνει το τμήμα ασφάλειας Πρέβεζας αλλά το γεγονός του ότι δεν έχει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο δυσκολεύει τον εντοπισμό του.

Από εκείνη την Κυριακή δεν έχει επικοινωνήσει με κανένα συγγενικό του πρόσωπο ή φίλο πράγμα που ανησυχεί την οικογένεια του η οποία κάνει έκκληση προς κάθε κατεύθυνση.

Διαβάστε ακόμα:

Πρέβεζα: ”Τσακωθήκαμε και έκτοτε ο άντρας μου έχει εξαφανιστεί”!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε