Σύμφωνα με το e-volos, έντονες αντιδράσεις από τους αρτοποιούς προκαλεί η πλήρης απελευθέρωση της αρτοποιητικής διαδικασίας και ειδικότερα της δυνατότητας που θα παρέχεται στα σούπερ μάρκετ, να παρασκευάζουν ψωμί με τη μέθοδο του “Bake off”.
Η νέα πρόβλεψη αυτή του νομοσχεδίου αποτέλεσε θέμα συζήτησης στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος που έγινε πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα
Στη συνεδρίαση συμμετείχε και ο πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Μαγνησίας Δημήτρης Γκίκας, ο οποίος μίλησε για το θέμα αυτό που ταλανίζει τον κλάδο των Αρτοποιών στο e-Volos.gr…
Διαβάστε ακόμα:
Θα αγοράζουμε ψωμί ακόμα και από το περίπτερο!