Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Σε αστυνομικοί κλοιό οι επίσημοι στην παρέλαση του Ηρακλείου – Χωρίς εξέδρα στα Χανιά

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στις πιθανές αντιδράσεις πολιτών από την παρουσία επισήμων στις εορταστικές εκδηλώσεις της Κυριακής 28 Οκτωβρίου, επικεντρώνεται η προσοχή των αστυνομικών αρχών της Κρήτης…

Οπως όλα δείχνουν οι “επίσημοι” θα παρακολουθήσουν την παρέλαση υπο αστυνομικό κλοιό και με τους πολίτες σε απόσταση….”ασφαλείας”.

Για ειρηνική παρουσία στην παρέλαση στο Ηράκλειο και διαδήλωση μετά το τέλος της, κάνουν λόγο και οι «Πολίτες κατά του χρέους», ενώ σύσκεψη για το θέμα έγινε σήμερα, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Επίσης η ΕΛΜΕ Χανίων έχει απευθύνει κάλεσμα για διαδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας (Δικαστηρίων), όπου είναι και το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων , στις 12:30 μμ , δηλαδή μετά το τέλος της παρέλασης.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, στα Χανιά δεν θα στηθεί εξέδρα για τους επισήμους, όπως έγινε και πέρυσι…

Τι έγινε στη σύσκεψη για την παρέλαση

Εκπρόσωποι των κομμάτων, της αυτοδιοίκησης, της ΕΛ.ΑΣ. και πολίτες βρέθηκαν σήμερα στη σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Όπως προέκυψε οι επίσημοι θα βρίσκονται σε σημείο που θα είναι αδύνατη η προσέγγιση τους από το κοινό, λόγω της αυστηρής αστυνόμευσης.

Η πλευρά της Περιφέρειας τάχθηκε κατά των τόσο αυστηρών μέτρων ασφαλείας, καθώς δε συνάδουν με το πνεύμα της ημέρας.
Οι εκπρόσωποι των πολιτών που βρέθηκαν εκεί, ζήτησαν -για να πάνε όλα καλά- στην παρέλαση να μην βρεθούν πολιτικά πρόσωπα.

Διαβάστε ακόμα:

Νάουσα: Μετά την παρέλαση… οι κινητοποιήσεις

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε