Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Σέρρες: Δηλητηριάζουν καθημερινά αδέσποτα σκυλιά – Σκληρές φωτογραφίες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για το θέμα – Έντονες αντιδράσεις από φιλοζωϊκές οργανώσεις…

Το φαινόμενο που λαμβάνει χώρα στο Σιδηρόκαστρο Σερρών δεν είναι νέο, αφού πριν ένα μήνα είχαν πάλι δηλητηριάσει σκύλο στην πλατεία της πόλης, την ώρα μάλιστα που η αγορά ήταν ανοιχτή και παρότι το ζώο σπαρταρούσε ανάμεσα στον κόσμο, κανείς δεν έκανε κάτι για να το βοηθήσει!

Κάτοικος της περιοχής, που έκανε την καταγγελία στο adespoto.gr, αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων απειλούν και επιτίθενται καθημερινά στους ελάχιστους φιλόζωους που ταϊζουν τα αδέσποτα και καλούν τα τοπικά κανάλια να καταγράψουν….το γεγονός, ζητώντας από το Δήμο να μαζέψει-εξολοθρεύσει τα ζώα!

Συγκεκριμένα η γυναίκα αναφέρει: ”αυτο το ζωο (φωτό που ακολουθεί) δηλητηριαστηκε 3 ημερες μετα απο λογομαχια ζωοφιλων στην πλατεια με θαμωνες μαγαζιου. Το σκυλι σπαρταρουσε στην πλατεια, τα μαγαζια ηταν ανοιχτα και κανεις δεν ηξερε τιποτα. Το βρηκαμε τελειωμενο!
Το άτυχο σκυλί που δηλητηριάστηκε - ΦΩΤΟ από adespoto.gr

Η γυναίκα συνεχίζει… ”Η κατασταση στην πολη ειναι τραγικη. Ταϊζουμε, στειρωνουμε οποτε μπορουμε και στο τελος θαβουμε τα σκυλια που σκοτωνουν και δεχόμαστε επιθέσεις.”
Ακόμα ένα σκυλί που βρέθηκε νεκρό στις Σέρρες - ΦΩΤΟ από adespoto.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε