Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σέρρες: Χειροπέδες στους ληστές που χτυπούσαν γυναίκες και ηλικιωμένους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τρία άτομα που κατηγορούνται ότι διέπρατταν ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Σερρών. Οπως ανακοινώθηκε…

από την αστυνομία πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 21, 29 και 24ετών οι οποίοι χθες τα ξημερώματα εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού στην περιοχή των Σερρών. Οι τρεις δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και όπως διαπιστώθυηκε διέπρατταν ληστείες σε σπίτια και αρπαγές τσαντών από ανυποψίαστες γυναίκες.

Σύμφωνα με την αστυνομία τον τελευταίο μήνα οι δύο από τους δράστες διέπραξαν άλλες δύο ληστείες και μία απόπειρα ληστείας σε σπίτια ηλικιωμένων ζευγαριών, σε περιοχές των Σερρών και της Καβάλας ενώ με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν την τσάντα γυναίκας, τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό της.

Επίσης όπως διαπιστώθηκε οι τρεις συλληφθέντες είχαν διαπράξει πριν λίγες ημέρες και άλλες δύο αρπαγές τσαντών στην περιοχή των Σερρών. Από τους αστυνομικούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, διαρρηκτικά εργαλεία, δύο κουκούλες τύπου full face και το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ.

Για την υπόθεση, προέκυψε και η εμπλοκή 31χρονης ιδιοκτήτριας ενεχυροδανειστηρίου, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, καθώς διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες το προηγούμενο διάστημα, της πούλησαν χρυσαφικά χωρίς να τηρηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία. Οι συλληφθέντες με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Πηγή: dailythess.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε