Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Σήκωσαν” τις μπάρες στα διόδια Ρίου – Αντιρρίου οι σπουδαστές (ΦΩΤΟ και VIDEO)

“Σήκωσαν” τις μπάρες στα διόδια Ρίου – Αντιρρίου οι σπουδαστές (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Διαμαρτυρία στα διόδια Ρίου-Αντιρρίου για το σχέδιο “Αθηνά” από τους σπουδαστές του ΑΤΕΙ Πάτρας. Σήκωσαν τις μπάρες και για τρεις ώρες άφησαν τα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα, ενώ ενημέρωσαν τους οδηγούς για τα αιτήματά τους.

Για περισσότερες από τρεις ώρες παρέμειναν ανοικτά τα διόδια της Γέφυρας “Χαρίλαος Τρικούπης” εξαιτίας της κινητοποίησης που πραγματοποίησαν οι σπουδαστές της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας του ΑΤΕΙ Πατρών οι οποίοι διαμαρτύρονται για το σχέδιο “Αθηνά”.

Οπως γράφει το patrastimes, οι σπουδαστές κατέφθασαν με το φεριμπότ του πορθμείου στο Αντίρριο και από εκεί ανέβηκαν στη Γέφυρα προχωρώντας σε κατάληψη του σταθμού αφήνοντας ελεύθερα τα διόδια για τα οχήματα.

Παράλληλα σταματούσαν τους οδηγούς προκειμένου να τους ενημερώσουν για το τι μέλλει γενέσθαι με τα τμήματα και τις σχολές τους αν τυχόν και εφαρμοστεί το σχέδιο “Αθηνά”.

Να σημειωθεί πως αυτή την εβδομάδα οι σπουδαστές αναμένεται να εντείνουν τις αντιδράσεις τους, σχεδιάζοντας ακόμη πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, κάτι όμως που αναμένεται να αποφασιστεί και στις γενικές συνελεύσεις των σχολών τους τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

Με στάση πληρωμών απαντούν οι κάτοικοι της Ιεράπετρας στο σχέδιο “Αθηνά”

Πήραν στο κυνήγι το Μάριο Σαλμά στο Μεσολόγγι – Μαρτυρία: Ο οδηγός του πάτησε γκάζι και παρέσυρε πεζούς!

Μεσολόγγι: Φυγάδευσαν το Σαλμά από την πίσω πόρτα – Επεισόδια, χημικά και τραυματίες

ΜΑΤ και δακρυγόνα στην ομιλία Σαλμά στο Μεσολόγγι

Ετοιμάζουν νεα “Έξοδο” στο Μεσολόγγι – Σε απεργία πείνας ο δήμαρχος για το σχέδιο “Αθηνά”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε