Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Σήμερα η κηδεία του 22χρονου αστυνομικού από τα Τρίκαλα

Σήμερα η κηδεία του 22χρονου αστυνομικού από τα Τρίκαλα

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι, οι συγγενείς αλλά και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής από την είδηση του θανάτου του Γιώργου Σκυλογιάννη.

Όλη η τοπική κοινωνία των Τρικάλων θα βρεθεί σήμερα στην κηδεία του 22χρονου αστυνομικού που έχασε την ζωή του στο καθήκον. Η είδηση του θανάτου του μεταδόθηκε γρήγορα σκορπίζοντας στην πόλη θλίψη και αγανάκτηση.

Οι δύο γονείς του κλήθηκαν να παραλάβουν χθες την σωρό του γιου τους που χάθηκε τόσο άδικα. Έπειτα από αδικαιολόγητη καθυστέρηση το άψυχο σώμα του αδικοχαμένου αστυνομικού μεταφέρθηκε στη γενέτειρά του.

Η κηδεία του Γιώργου θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στις 12, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Μπάρας.

Πάντα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα του αστυνομικού

Ο Γεώργιος Σκυλογιάννης του Χρήστου κατετάγη στην ΕΛΑΣ την 1 Ιουλίου 2009 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ δυτικής Αττικής. Ο ίδιος πάλευε μόνος του για το μεροκάματο…

Ο 22χρονος από το Κεφαλόβρυσο είναι το μεγαλύτερο μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Τα 4 αδέρφια του δεν πρόλαβαν να χαρούν τον μεγαλύτερο αδερφό τους που αποτελούσε στήριγμα. Ο Γιώργος αναφέρεται από όλους ως ένα παιδί με πολύ φιλότιμο και από τα καλύτερα παιδιά της πόλης. Ο πατέρας του και η μητέρα του εργάζονται στο δήμο Τρικκαίων και μένουν μόνιμα εκεί στο σπίτι τους στην οδό Κρυστάλη.

Ο άτυχος νεαρός είχε καταταχθεί στο Σώμα της ΕΛΑΣ την 1η Ιουλίου 2009. Διέμενε με τη φοιτήτρια, μικρότερη αδελφή του, στην Αθήνα. “Είχε υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στις ειδικές δυνάμεις. Πάντα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα του αστυνομικού. Δυστυχώς, τα όνειρά του διακόπηκαν πρόωρα”, έλεγε το μεσημέρι στενός συγγενής του θύματος.

“Δύο παλικάρια πάνω στο άνθος της ηλικίας τους έφυγαν από τη ζωή. Είναι λυπηρό το γεγονός. Ο πόνος δεν χωράει μέσα σε λέξεις”, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, Αχιλλέας Γρηγορίου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε